www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Prenosnik ne zazna novega dvd pogona

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
kosjoze
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Ned 03 Feb 2008 14:31
Aktiv.: 0.01
Kraj: ptuj

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 03, 2008 2:58 pm    Naslov sporočila:  Prenosnik ne zazna novega dvd pogona Odgovori s citatom

V HP prenosniku sem zamenjal CD pogon Toshiba SD R-2512 za novega DVD Nec AS 7542A in ko sem prižgal računalnik se mi je vmes sam ugasnil.Pri ponovnem zagonu mi je sicer zaznal novo DVD enoto, mi zavrtel film na DVD-ju , čez par sekund pa se je vse skupaj ustavilo in tudi ikona za DVD pogon je izginila v mapi Moj računalnik . Poskusil sem spet zamenjati pogon in mi več niti starega ne zazna.
Mislil sem na novo naložit Windows ki ga imam na CD-ju, da bi mogoče s tem rešil problem, pa še tega ne morem , ker mi ne dela pogon !Kaj je za storit?
Naj omenim še to, da sem pogledal tudi konektorja in sta oba v redu in ko dam cd ali dvd plošček noter mi ga tudi zavrti , normalno ga tudi izvrže, tako da je drugače vse v redu , razen da ga ne zazna, ko da sploh ne obstaja.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni