|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
kosjoze Neznanec

Pridružen-a: Ned 03 Feb 2008 14:31 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.01 Kraj: ptuj
|
Objavljeno: Ned Feb 03, 2008 2:58 pm Naslov sporočila: Prenosnik ne zazna novega dvd pogona |
|
|
V HP prenosniku sem zamenjal CD pogon Toshiba SD R-2512 za novega DVD Nec AS 7542A in ko sem prižgal računalnik se mi je vmes sam ugasnil.Pri ponovnem zagonu mi je sicer zaznal novo DVD enoto, mi zavrtel film na DVD-ju , čez par sekund pa se je vse skupaj ustavilo in tudi ikona za DVD pogon je izginila v mapi Moj računalnik . Poskusil sem spet zamenjati pogon in mi več niti starega ne zazna.
Mislil sem na novo naložit Windows ki ga imam na CD-ju, da bi mogoče s tem rešil problem, pa še tega ne morem , ker mi ne dela pogon !Kaj je za storit?
Naj omenim še to, da sem pogledal tudi konektorja in sta oba v redu in ko dam cd ali dvd plošček noter mi ga tudi zavrti , normalno ga tudi izvrže, tako da je drugače vse v redu , razen da ga ne zazna, ko da sploh ne obstaja. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni