|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
PPG78 Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09 Prispevkov: 2342 Aktiv.: 9.87 Kraj: Gorenjska
|
Objavljeno: Ned Feb 01, 2004 7:48 pm Naslov sporočila: f*p prenos |
|
|
Pozdravljeni,
Uporabljam program FlashFXP za f*p prenos. Ko začnem vzpostavljati povezavo mi napiše "listing Directory" , čez čas pa se zadeva zaključi s sporočilom v prilogi. Zanima me kaj je vzrok. V samih nastavitvah programa sem nastavil "Connect Timeout" na 500s. Ali je to še vedno premalo?
LP, Peter
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
31.63 KB |
Pogledana: |
25 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6736 Aktiv.: 28.38 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Ned Feb 01, 2004 9:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
500s gotovo ni premalo. Si mogoče poskusil če gre s "command line" f*p-jem? Ne vem, kaj ti pomenijo oni restarti pred javljeno napako Ti to počne tudi na drugih serverjih?
Lp, Frenki
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PPG78 Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09 Prispevkov: 2342 Aktiv.: 9.87 Kraj: Gorenjska
|
Objavljeno: Ned Feb 01, 2004 9:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Frekni, kako si to mislil "s "command line" f*p-jem?" Si to mislil preko internet explorerja?
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6736 Aktiv.: 28.38 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Ned Feb 01, 2004 9:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ne, command prompt - ukazna vrstica - dos prompt . Tam startaj "f*p [ip serverja]" (namesto ip lahko hostname) in tipkaj ukaze enega za drugim. S tem boš izključil omrežje in remote server.
Lp, Frenki
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
memarko Član

Pridružen-a: Pon 03 Nov 2003 9:37 Prispevkov: 24 Aktiv.: 0.10
|
Objavljeno: Čet Mar 04, 2004 7:56 am Naslov sporočila: |
|
|
Ce imas windowse XP moras izkljuciti pozarni zid.
Ce ti ne dela [slovenščina je zame španska vas] mIrc al pa se kej [slovenščina je zame španska vas] je to to.
/* Preberi in upoštevaj pravila, sicer gredo takšna sporočila v smeti! */
_________________ Me_Marko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fbifbi Član

Pridružen-a: Pon 05 Jul 2004 12:17 Prispevkov: 129 Aktiv.: 0.54 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jul 06, 2004 1:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Raje uporabljaj tole zvijačo.
Odpri internet explorer in v okence nasklov vpiši nasljednje
f*p://uporabniško_ime@ime_strežnika
Seveda Uporabniško ime zamenaj z svojim in ime štrežnika z imenom strežnika nkaterega bi rad prišel. Pitisni "enter" in že si na strežniku vidiš vse kot da bibila to tvoja mapa.
Prej moraš še vpisati svoje geslo!!!!!!!
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 4 dni