|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
DaRiO Član

Pridružen-a: Tor 20 Mar 2007 17:16 Prispevkov: 21 Aktiv.: 0.09 Kraj: Črenšovci
|
Objavljeno: Sre Nov 28, 2007 4:22 pm Naslov sporočila: Daljinec za Denon DRA-375 |
|
|
Kot sem omenil že v naslovu imam ojačevalec Denon DRA-375RD in ko sem ga kupil ni bilo zraven daljinca. Pregledal sem že nekaj univerzalcov in nikjer ne najdem podpore za znamko Denon. Zdaj pa me zanima ali mogoče ima kdo ta daljinec za prodat ali pa mogoče ve za kakšnega univerzalca, ki bi delal na tej napravi.
LP DaRiO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.69 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Sre Nov 28, 2007 4:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Si poizkusil: www,google,com: Denon DRA-375RD universal remote
Jur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
DaRiO Član

Pridružen-a: Tor 20 Mar 2007 17:16 Prispevkov: 21 Aktiv.: 0.09 Kraj: Črenšovci
|
Objavljeno: Sob Dec 08, 2007 9:42 am Naslov sporočila: |
|
|
Ker daljinca skoraj zagotovo nebom dobil sem na internetu izbrskal HEX kode zdaj pa me zanima kakšen daljinec kupiti da bi ga lahko sprogramiral ali pa če je to možno sestaviti doma
Lepo prosim za pomoč
LP DaRiO
Pa še kode, ki sem jih našel: http://www.remotecentral.com/cgi-bin/codes/denon/dra_375_rd/ |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni