www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Seminarska naloga (matura)

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Naloge, izpiti, seminarske
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
David
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pet 14 Sep 2007 8:44
Aktiv.: 0.02
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 10, 2007 8:31 pm    Naslov sporočila:  Seminarska naloga (matura) Odgovori s citatom

Lep pozdrav,

Kot 4. predmet na maturi, moramo narediti neko seminarsko.

Trenutno niti sam ne vem, o čem bi naredil. Glede na to da je dokaj težko dobiti pravo literaturo oz. gradivo za izdelavo seminarske, bi prosil koga izmed vas, če mogoče ve kje bi se dalo dobiti kakšno literaturo.
(kakšna elektrarna, podjetje...)
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.57

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 10, 2007 8:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Seveda - v knjiznici je literature toliko, da je do konca zivljenja ne bos vse prebral.
multicopy
Član
Član

Pridružen-a: Ned 25 Feb 2007 23:26
Aktiv.: 0.19
Kraj: Ljubljana - okolica

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 10, 2007 8:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mogoče si pa za temo vzemi solarne elektrarne. O tem najdeš precej na netu pa še zelo vroča tema je.
Nazaj na vrh
Misko
Član
Član

Pridružen-a: Ned 16 Apr 2006 15:15
Aktiv.: 2.35
Kraj: MS

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 10, 2007 9:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sicer nevem kako je privas samo se mi zdi da bi morali biti pogoji pri maturi vsepovsod enako. In sicer imam prinas že podane vsebine za 4 predmet in si moraš najti nekaj iz tega seznama.
Sicer pa ko knjižnica.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
nevednez
Član
Član

Pridružen-a: Tor 25 Jan 2005 13:36
Aktiv.: 0.95
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 12, 2007 3:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Misko je napisal/a:
Sicer nevem kako je privas samo se mi zdi da bi morali biti pogoji pri maturi vsepovsod enako. In sicer imam prinas že podane vsebine za 4 predmet in si moraš najti nekaj iz tega seznama.
Sicer pa ko knjižnica.

ko sem jaz hodil še v srednjo šolo smo tudi imeli že podane naslove, ampak če si se sam spomnil naslova, si lahko to tudi delal.
Sicer bi bilo pa dobro če bi napisal kaj želiš delati, je to izdelek (praktični) ali samo seminarska (teorija).

Za teorijo si naprimer lahko izbereš kot je že nekdo predlagal solarne elektrarne, al USB protokol (to je delal sošolec)... itd...

Literature imaš pa na internetu ogromno.... stric google dela čudeže[/url]
Nazaj na vrh
Umnik
Član
Član

Pridružen-a: Čet 16 Sep 2004 17:52
Aktiv.: 4.04
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 12, 2007 4:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mogoče bi pomagalo, če bi napisal kakšno smer delaš in kaj te sploh zanima!
Nazaj na vrh
mujo
Član
Član

Pridružen-a: Ned 02 Jan 2005 19:24
Aktiv.: 3.15
Kraj: MB

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 12, 2007 7:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Misko je napisal/a:
Sicer pa ko knjižnica.

Teme so podane - a če hočeš lahko daš predlog za svojo temo. In to je na vseh šolah enako.
Nazaj na vrh
Misko
Član
Član

Pridružen-a: Ned 16 Apr 2006 15:15
Aktiv.: 2.35
Kraj: MS

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 12, 2007 7:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Samo kot vidim David sploh neven kaj bi rad delal tako da si naj najprej pogleda če mu ustreza tisto kar je na seznamu.
Mi je sedaj dalo misliti da še jaz tudi nimam teme izbrane! Confused
Nazaj na vrh
Brozzy
Član
Član

Pridružen-a: Ned 17 Sep 2006 8:09
Aktiv.: 0.92
Kraj: Zagorica -> Dobrepolje -> Grosuplje -> Slovenija

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 12, 2007 9:41 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hitri ste vi, res. Mi smo mogli vloge oddati že kar nekaj tednov nazaj. Tema je bila po izbiri, lahko iz profesorjevega seznama ali pa kar iz lastne želje. Jaz osebno sem najprej svojo temo že prej predlagal profesorju in jo nato vzel iz seznama Dancing
Naslov mojega izdelka pa je Čistilna naprava. Preko mikrokontrolerja želim izdelati krmilje in napravo za nevtralizacijo pH v tekočini.
Seminarsko pa moram narediti tudi za dodatni predmet na maturi. Tam je pogoj samo teoretična seminarska in sem si izbral naslov IR senzorji razdalje.

Se že sedaj priporočam za kakršno koli pomočVery Happy Če ima kdo že kaj pri roki oz. kaj uporabnega znanja v glavi bi ga prosil če se mi javi. Wink

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
starkro
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sob 27 Feb 2010 0:19
Aktiv.: 0.04

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 27, 2010 12:23 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brozzy je napisal/a:
Naslov mojega izdelka pa je Čistilna naprava. Preko mikrokontrolerja želim izdelati krmilje in napravo za nevtralizacijo pH v tekočini.
Seminarsko pa moram narediti tudi za dodatni predmet na maturi. Tam je pogoj samo teoretična seminarska in sem si izbral naslov IR senzorji razdalje.

Se že sedaj priporočam za kakršno koli pomočVery Happy Če ima kdo že kaj pri roki oz. kaj uporabnega znanja v glavi bi ga prosil če se mi javi. Wink

Vem da je tema "stara" samo me zanima če je možno kje dobit tale program..

LP
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Naloge, izpiti, seminarske Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 493 dni