|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
David Neznanec

Pridružen-a: Pet 14 Sep 2007 8:44 Prispevkov: 5 Aktiv.: 0.02 Kraj: Gorenjska
|
Objavljeno: Pon Dec 10, 2007 8:31 pm Naslov sporočila: Seminarska naloga (matura) |
|
|
Lep pozdrav,
Kot 4. predmet na maturi, moramo narediti neko seminarsko.
Trenutno niti sam ne vem, o čem bi naredil. Glede na to da je dokaj težko dobiti pravo literaturo oz. gradivo za izdelavo seminarske, bi prosil koga izmed vas, če mogoče ve kje bi se dalo dobiti kakšno literaturo.
(kakšna elektrarna, podjetje...) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.57
|
Objavljeno: Pon Dec 10, 2007 8:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Seveda - v knjiznici je literature toliko, da je do konca zivljenja ne bos vse prebral. _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
multicopy Član

Pridružen-a: Ned 25 Feb 2007 23:26 Prispevkov: 43 Aktiv.: 0.19 Kraj: Ljubljana - okolica
|
Objavljeno: Pon Dec 10, 2007 8:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče si pa za temo vzemi solarne elektrarne. O tem najdeš precej na netu pa še zelo vroča tema je. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Misko Član

Pridružen-a: Ned 16 Apr 2006 15:15 Prispevkov: 549 Aktiv.: 2.35 Kraj: MS
|
Objavljeno: Pon Dec 10, 2007 9:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sicer nevem kako je privas samo se mi zdi da bi morali biti pogoji pri maturi vsepovsod enako. In sicer imam prinas že podane vsebine za 4 predmet in si moraš najti nekaj iz tega seznama.
Sicer pa ko knjižnica. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nevednez Član

Pridružen-a: Tor 25 Jan 2005 13:36 Prispevkov: 226 Aktiv.: 0.95 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Sre Dec 12, 2007 3:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Misko je napisal/a: |
Sicer nevem kako je privas samo se mi zdi da bi morali biti pogoji pri maturi vsepovsod enako. In sicer imam prinas že podane vsebine za 4 predmet in si moraš najti nekaj iz tega seznama.
Sicer pa ko knjižnica. |
ko sem jaz hodil še v srednjo šolo smo tudi imeli že podane naslove, ampak če si se sam spomnil naslova, si lahko to tudi delal.
Sicer bi bilo pa dobro če bi napisal kaj želiš delati, je to izdelek (praktični) ali samo seminarska (teorija).
Za teorijo si naprimer lahko izbereš kot je že nekdo predlagal solarne elektrarne, al USB protokol (to je delal sošolec)... itd...
Literature imaš pa na internetu ogromno.... stric google dela čudeže[/url] |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Umnik Član

Pridružen-a: Čet 16 Sep 2004 17:52 Prispevkov: 958 Aktiv.: 4.04 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Sre Dec 12, 2007 4:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče bi pomagalo, če bi napisal kakšno smer delaš in kaj te sploh zanima! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mujo Član

Pridružen-a: Ned 02 Jan 2005 19:24 Prispevkov: 746 Aktiv.: 3.15 Kraj: MB
|
Objavljeno: Sre Dec 12, 2007 7:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Misko je napisal/a: |
Sicer pa ko knjižnica. |
Teme so podane - a če hočeš lahko daš predlog za svojo temo. In to je na vseh šolah enako. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Misko Član

Pridružen-a: Ned 16 Apr 2006 15:15 Prispevkov: 549 Aktiv.: 2.35 Kraj: MS
|
Objavljeno: Sre Dec 12, 2007 7:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Samo kot vidim David sploh neven kaj bi rad delal tako da si naj najprej pogleda če mu ustreza tisto kar je na seznamu.
Mi je sedaj dalo misliti da še jaz tudi nimam teme izbrane!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Brozzy Član

Pridružen-a: Ned 17 Sep 2006 8:09 Prispevkov: 210 Aktiv.: 0.92 Kraj: Zagorica -> Dobrepolje -> Grosuplje -> Slovenija
|
Objavljeno: Sre Dec 12, 2007 9:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hitri ste vi, res. Mi smo mogli vloge oddati že kar nekaj tednov nazaj. Tema je bila po izbiri, lahko iz profesorjevega seznama ali pa kar iz lastne želje. Jaz osebno sem najprej svojo temo že prej predlagal profesorju in jo nato vzel iz seznama
Naslov mojega izdelka pa je Čistilna naprava. Preko mikrokontrolerja želim izdelati krmilje in napravo za nevtralizacijo pH v tekočini.
Seminarsko pa moram narediti tudi za dodatni predmet na maturi. Tam je pogoj samo teoretična seminarska in sem si izbral naslov IR senzorji razdalje.
Se že sedaj priporočam za kakršno koli pomoč Če ima kdo že kaj pri roki oz. kaj uporabnega znanja v glavi bi ga prosil če se mi javi.  _________________ ________________________________
ambri... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
starkro Neznanec

Pridružen-a: Sob 27 Feb 2010 0:19 Prispevkov: 7 Aktiv.: 0.04
|
Objavljeno: Sob Feb 27, 2010 12:23 am Naslov sporočila: |
|
|
Brozzy je napisal/a: |
Naslov mojega izdelka pa je Čistilna naprava. Preko mikrokontrolerja želim izdelati krmilje in napravo za nevtralizacijo pH v tekočini.
Seminarsko pa moram narediti tudi za dodatni predmet na maturi. Tam je pogoj samo teoretična seminarska in sem si izbral naslov IR senzorji razdalje.
Se že sedaj priporočam za kakršno koli pomoč Če ima kdo že kaj pri roki oz. kaj uporabnega znanja v glavi bi ga prosil če se mi javi.  |
Vem da je tema "stara" samo me zanima če je možno kje dobit tale program..
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni