|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
RUros Član

Pridružen-a: Čet 09 Mar 2006 22:26 Prispevkov: 1031 Aktiv.: 4.39
|
Objavljeno: Čet Dec 27, 2007 11:53 pm Naslov sporočila: Carminat GPS |
|
|
Ali morda kdo ve kje bi lahko dobil DVD ali pa CD z naloženo karto Slovenije in po možnosti Hrvaške, za navigacijske sisteme Carminat za Renault vozila. Ali se morda dobiti to kje na internetu in bi to downloadal, ali je potrebno kupiti. Sem pa gledal na bolhi nek oglas za ta DVD, ampak se mi zdi cena kar visoka (100€).
Lp! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trobida Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13 Prispevkov: 1250 Aktiv.: 5.42 Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada
|
Objavljeno: Pet Dec 28, 2007 10:49 am Naslov sporočila: |
|
|
Po vsej verjetnosti je treba karto kupiti . GPS je verjetno že vgrajen v avtomobil, zato pri nalaganju potrebuje kakšno kodo . Tukaj je tekla podobna debata. _________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RUros Član

Pridružen-a: Čet 09 Mar 2006 22:26 Prispevkov: 1031 Aktiv.: 4.39
|
Objavljeno: Pet Dec 28, 2007 10:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vidim, da bo potrebno kar kupiti. Če pa le kdo ve kje bi lahko dobil da DVD oz. CD pa naj mi prosim tukaj napiše, lahko pa tudi na PM. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni