|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.95 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jani Član

Pridružen-a: Ned 14 Dec 2003 22:48 Prispevkov: 469 Aktiv.: 1.98 Kraj: Bela krajina
|
Objavljeno: Tor Jul 13, 2004 10:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ha ha ha ha, potem takem je najlažje popraviti televizijo, katero gleda 5.12%
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iskra Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 10:13 Prispevkov: 797 Aktiv.: 3.36 Kraj: Lokev ,Boa , KOPER
|
Objavljeno: Sre Jul 14, 2004 9:26 am Naslov sporočila: |
|
|
No naj na to še nekaj napišem. Verjeli ali ne , najtežji časi za nas serviserje so bili v času Markoviča in malo kasneje, saj je večina strank rekla , kaj jo bom popravljal , raje kupim novo. Takrat je pač bilo precej denarja med ljudmi .
Sedaj pa so se stvari precej obrnile kar najbolj ponazarja ta: nedavno po eni nevihti sem dobi TV v popravilo , groza strela je razsula usmernik , preskočila na 5 in 12 V linijo in ni ostal cel niti en integrirc.
Normalno sem stranki svetoval nakup novega , saj je cena za enostavne tam okrog 50 tisoč , popravilo pa bi prišlo nekje 30 tisoč. Na moje presenečenje pa pade odločitev , da ga popravim .
Ko sem stranko prepričeval , da za razliko 20 tisočakov dobi tudi enoletno garancijo in nov TV , mi je enostavno odgovorila , da bo 30 tisoč še zbrala , petdeset pa si ne more privoščiti , brez TV -ja pa tudi ne more živeti.
Ja res je Silvo , nam je dobesedno tekla voda v grlo , nam serviserjem , predvsem zaradi tega , ker je tisoč različnih tipov TV in milion rezervnih delov...
No pa smo se znašli in povezali med seboj, sedaj se približno 60 serviserjev dnevno srečamo , si izmenjamo rezervne dele , načrte , nasvete itd. Tik pred zdajci , smo se izvlekli, v združevanju je moč , ne pa da je vsak petelinček na svojem drekcu beraček
_________________ L.P. iskra |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.95 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Sre Jul 14, 2004 9:56 am Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
... Na moje presenečenje pa pade odločitev , da ga popravim ... |
Moje mnenje je, da je šlo za "zabito" stranko... Da zgornja anketa drži, kaže tudi dejstvo, da praktično že vse trgovine, ki sploh niso specializirane za tovrstno prodajo (Spar, Mercator ....) prodajajo ravno TV-je cenovnega razreda pod 40 000 sit kot "nujni življenski artikel " ter imajo pri tem očitno dobiček. Sestra je preden je šla na dopust kupila na bencinskem servisu črnobeli prenosni TV za 6. 000 sit !! (čas SP v nogometu )Že sam adapter stane več. Sploh mi ni jasno kdo lahko tak TV za tak denar naredi. Enake TV-je sem videl v Conradu v Grazu mislim, da za 36Eur.
_________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iskra Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 10:13 Prispevkov: 797 Aktiv.: 3.36 Kraj: Lokev ,Boa , KOPER
|
Objavljeno: Sre Jul 14, 2004 12:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja včasih se vprašaš kako je mogoče , da tiskalnik stane samo 9 tisoč sit.
Pa ti potem kaj kmalu postane jasno kje je skrita razlika.
_________________ L.P. iskra |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni