|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
WebMajstr Član

Pridružen-a: Sre 01 Nov 2006 22:55 Prispevkov: 85 Aktiv.: 0.37 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Čet Jan 03, 2008 7:03 pm Naslov sporočila: Iščem nekoga, ki bi mi flešal atmelčka |
|
|
pozdrav!
Iščem nekoga, ki bi mi bil pripravljen prenesti program iz hex fajla v čip AT89C2051.
Potrebujem ga za cnc vrtalnik po načrtih srečka lavriča(Se ne javlja na email, da bi mi on to poslal)
Najraje bi dobil koga iz gorenjske, ali pa da pošlje po pošti. Povejte koliko hočete za to :$
Sem že sam nekaj probaval, ampak mi ni uspelo, saj sumim, da vezje ne dela zaradi njega =)
Če imate že tega Atmela, lahko plačam po povzetju ali nakažem tistih nekaj evrov na račun
lp, nace _________________ Brez začetnikov ni profesjonalcev! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
milan62 Član

Pridružen-a: Ned 04 Jan 2004 23:19 Prispevkov: 2391 Aktiv.: 10.07 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Čet Jan 03, 2008 7:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jutri sem doma cel dan. Če se oglasiš, ti lahko zadevo sprogramiram. Poslal sem ti
mojo številko na ZS
LP _________________ Wasting time online since 1999 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
veter Član

Pridružen-a: Tor 06 Jan 2004 9:25 Prispevkov: 138 Aktiv.: 0.58 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Pet Jan 04, 2008 10:42 am Naslov sporočila: |
|
|
zdravo!
Jest sem z Bleda, ti tud lahko to naredim, celo kakšen at89c2051 al pa at89c4051 bi se našel doma. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 2 dni