www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Bit Defender Total Security 2008

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Stoyc
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Nov 2007 20:55
Aktiv.: 0.20
Kraj: Ilirska Bistrica

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 8:29 pm    Naslov sporočila:  Bit Defender Total Security 2008 Odgovori s citatom

Že tretje leto uporabljam Bit Defenderjeve izdelke za zaščito Računalnika. Ker sem zamenjal operaterja (prej sem bil pri Siolu, ki je vključeval tudi zaščito Bit Defender) in mi je pretekla licenca, sem si zdaj namestil Bit Defender Total Security 2008 brez registracije (brezplačno), za obdobje enega meseca. Zdi se mi kar v redu zaščita, glede na starejše različice. Ne bi rad kupoval dragih antivirusnih programov in druge programske opreme za zaščito, pa me zanima, če bi po preteku poskusnega obdobja lahko spet ponovil postopek in zadevo podaljšal za novo poskusno obdobje. A ima kdo s tem kaj izkušenj? Če se ne da pa bi rad kakšno priporočilo glede kakšnega dobrega brezplačnega antivirusa. Za požarni zid bi si namestil Comodo Firewall Pro, za katerega sem bral, da je med najboljšimi pa še zastonj.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
elektronik
Član
Član

Pridružen-a: Ned 03 Dec 2006 2:17
Aktiv.: 1.28
Kraj: postojna

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 25, 2007 12:58 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Za požarni zid bi bolj priporočal zone alarm. Sicer je pa to stvar okusa.
Nazaj na vrh
mucek4
Član
Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52
Aktiv.: 12.46
Kraj: Tržič - Mesto med gorami

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 25, 2007 10:30 am    Naslov sporočila:  Re: Bit Defender Total Security 2008 Odgovori s citatom

Stoyc je napisal/a:
...brezplačnega antivirusa....

Sam uporabljam avast.
Nazaj na vrh
protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.79
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 25, 2007 10:49 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

avast je po mojih izkušnjah zelo okrnjen v free varianti, in zelo zgodaj začne nekaj jamrati da je treba plačati...mogoče sem imel napačno varianto Confused
glede požarnega zidu je pa drugače še najbolje imeti router.
siol je imel samo antivirus, brez firewalla. In verzija je bila skoraj predpotopna Mad
Ena varianta je "demo" Wink verzija NOD32
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
mucek4
Član
Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52
Aktiv.: 12.46
Kraj: Tržič - Mesto med gorami

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 25, 2007 2:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Avast ni popolnoma nič okrnjen, samo brezplačno registracijo je potrebno opraviti.
Nazaj na vrh
protoncek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 25, 2007 3:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

aha...no, dopuščam možnost da tega nisem naredil - se pa ne spomnim ker je že kar nekaj časa.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Stoyc
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 25, 2007 8:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem bral teste požarnih zidov v Moj Mikro-maj 2007 in ima Comodo poleg Jetico Personal Firewall in Zone Alorm izvrstne rezultate, le da ne vem, če sta zadnja dva brezplačna, vsaj Jetico menda ni. Tako da s tem ni problemov, enega bom že našel. Siol pa je imel z Bit Defenderjem 10 kar, za moje pojme, dober paket zaščite. Vključen je bil antivirus, antispam, požarni zid, nadzor nad prometom P2P, antispyware. Zdaj, kolikšno zaščito je to zagotavljalo ne vem, a pri meni se mi zdi, da kar dobro. Požarni zid je včasih res malo nadležen z raznimi vprašanji a je kar pogosto blokiral viruse, da niso vdrli v računalnik, čeprav je na testu v Moj Mikro pisalo, da ne nudi zaščite. Glede antivirusa pa se moram še malo s kom posvetovati.
Nazaj na vrh
protoncek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 25, 2007 8:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

no, če je bilo to kar praviš, potem je v redu. Par mesecev nazaj je kolega dobil Siol ADSL je bil zraven samo antivirus V8 ali 9...nikakor pa ne 10, čeprav je že bil zunaj. Očitno so to popravili. Bravo!
Jaz sem nekaj časa imel (med drugim) zone alarm in nisem imel problemov glede počasnosti itd...res pa je da je samo spal, ker je vse delo opravil routerjev zid. Po parih mesecih je bilo število poskusov vdora nič...
Nazaj na vrh
Stoyc
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 25, 2007 10:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Čudno, da je dobil osmico, ker sem jaz od lanskega decembra do sedaj uporabljal desetko, ki je bila vključena v varnostni paket pri Siolu. Seveda sem jo prenesel s Siolove strani- varnostni paket in jo registriral za eno leto. To je "zastonj", če si njihov naročnik.
Nazaj na vrh
Stoyc
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 25, 2007 10:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem pravkar pokukal na Siolovo stran. Že Ponujajo Bit Defender Internet Security 2008 v varnostnem paketu, ki je brezplačen za Siolove naročnike- povej prijatelju, da si ga lahko namesti. http://storitve.siol.net/spletne-storitve/varnostni-paket/
Nazaj na vrh
protoncek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 25, 2007 10:41 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

jap. se je tudi meni malce čudno zdelo...mogoče stara zaloga.
Je pa sicer brezplačno, samo če v času trajanja licence zapustiš Siol ti zaračunajo ceno licence, tako da si na en način s tem tudi vezan...
Nazaj na vrh
Stoyc
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 26, 2007 10:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Saj zaradi tega sem moral biti njihov naročnik dve leti in jim mastno plačevati naročnino, ker bi moral ob prekinitvi plačati tudi opremo, ko je to obdobje preteklo pa sem takoj "odšel" h konkurenci in zaenkrat mi ni žal. Opremo so mi dali zastonj v uporabo, prekinem lahko kadarkoli in grem kamorkoli.
Nazaj na vrh
protoncek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 26, 2007 11:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ko je moj kolega hotel internet (pri T2) in je telekom rekel da ni prosto, so pri T2 rekli naj gre k Siolu in da če bo dobil, naj jih obvesti bodo plačali njegovo pogodbeno kazen in mu dali internet...to je bilo za slučaj če bi telekom to rekel nalašč...žal res ni prostih kapacitet, tako da tokrat telekom ni lagal...
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 494 dni