www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Odkodiranje satelitskih programov
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
derekkk
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pet 11 Jun 2010 17:05
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 11, 2010 5:15 pm    Naslov sporočila:  Odkodiranje satelitskih programov Odgovori s citatom

Pozdravljeni!
Imam Nokia Mediamaster 9800 sprejemnik Smile in easton dvb vlozek. Ali si dandanes s tem sploh lahko se omogocim gledanje zakodiranih programov? Ima kdo kak predlog za kak dober programator? Kak sajt s kodami?
Ze vnaprej hvala za cenjene prispevke
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
geslo
Član
Član

Pridružen-a: Sre 30 Sep 2009 19:17
Aktiv.: 0.20
Kraj: Pod pohorjem

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 11, 2010 6:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

http://www.digital-kaos.co.uk/forums/
Nazaj na vrh
qwertz
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57
Aktiv.: 13.24
Kraj: Vrhnika

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 11, 2010 6:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nabavi si dreambox-a in pogooglaj za card sharing. Vse ostalo je zgodovina.
Nazaj na vrh
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.08
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 12, 2010 10:24 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Doma imam legendarno SKY STAR2 PCI kartico.
Svoj čas je bila pojm za gledanje zakodiranih signalov. Sedaj mi že lep čas leži v predalu. Ali kdo ve, ali je sploh še aktualna stvar?

Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.78

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 12, 2010 10:33 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kot je napisal qwertz, edina varianta card sharing. Sam imam XSAT 410 sprejemnik. Z "nadgradnjo" softwera ter vnašanjem ključa je znal emulirat Viaccess+Seca+Conax Viaccess+Irdeto ,Nagravision,Allcam...brez kartice. Sedaj je večina tega že mrtvo.
Unknown_User
Član
Član

Pridružen-a: Tor 03 Nov 2009 13:31
Aktiv.: 2.52
Kraj: UFO iz Butal pri T''minu

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 12, 2010 9:41 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Bom poskušal še enkrat vprašati, ker sem očitno pozabil dodati link.

No zanima me kako je z napravami kot je npr. pod tem linkom: www.enaa.com/oddelki/avdioVideo/product.asp?pf_id=DEARGUS2in1&dept_id=5159

Pač iščem nekaj kombiniranega, da bom lahko spremljal TUDI nekaj sat kanalov, ki so zakljenjeni.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
tihi10
Član
Član

Pridružen-a: Ned 04 Okt 2009 21:32
Aktiv.: 0.32
Kraj: Posavje

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 13, 2010 4:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tale Argus je dobra zadeva (imam doma).Žal do nadaljnega odpira samo še Digi TV na Thoru, za vse ostalo je pa card sharing.Deluje dobro, razen CCcama na Videoguard sistemu kodiranja, tu ima še neke težave.
LP
Nazaj na vrh
4AllDemolition
Član
Član

Pridružen-a: Tor 08 Maj 2007 15:35
Aktiv.: 0.74

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 13, 2010 4:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz imam DB7000s in cardsharing, dela super. Naj raje pa gledam sky italijo.

SimonS je napisal/a:
Doma imam legendarno SKY STAR2 PCI kartico.
Svoj čas je bila pojm za gledanje zakodiranih signalov. Sedaj mi že lep čas leži v predalu. Ali kdo ve, ali je sploh še aktualna stvar?

Tudi jaz imam omenjeno kartico, da se poštimat tudi na to card sharing.
Jaz sem jo uporabljal za prenašat prek satelitskega interneta podatke, v bistvu sem pobiral kar so drugi naročili za pobirat, samo neuporabne reči Smile .

SkyCiinemaHits.jpg
 Opis:
sky card sharing
 Velikost datoteke:  23.5 KB
 Pogledana:  19 krat

SkyCiinemaHits.jpg

Nazaj na vrh
Unknown_User
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 09, 2010 11:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

tihi10 je napisal/a:
Tale Argus je dobra zadeva (imam doma).Žal do nadaljnega odpira samo še Digi TV na Thoru, za vse ostalo je pa card sharing.Deluje dobro, razen CCcama na Videoguard sistemu kodiranja, tu ima še neke težave.
LP

Ali se lahko razpišeš kaj več o tem Argusu. Namreč strojno je dobro podprt in bi na LAN priklopil dostopno točko za card sharing.
Nazaj na vrh
4AllDemolition
Član
Član

Pridružen-a: Tor 08 Maj 2007 15:35
Aktiv.: 0.74

PrispevekObjavljeno: Sob Jul 10, 2010 10:10 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kolega je kupil http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29102
pravi da mu dela super.
Nazaj na vrh
Unknown_User
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Jul 10, 2010 2:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala za predlog. Sam sem dobil še enega za £59,99, ki je malo bližje nam: shop.ebay.co.uk/sis.html?_kw=DreamBox+DM500+Remote+Control+Original
Nazaj na vrh
tihi10
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Jul 10, 2010 5:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Unknown_User je napisal/a:
tihi10 je napisal/a:
LP

Ali se lahko razpišeš kaj več o tem Argusu. Namreč strojno je dobro podprt in bi na LAN priklopil dostopno točko za card sharing.

Vprašaj kaj te točno zanima.jaz sem z Argusom zelo zadovoljen.Ima težavo z Cccamom ampak samo pri gledanju TotalTV preko cardsharinga.V tem primeru slika zakocka vsakih 10 s.Vseh ostalih 80 kartic pa dela brezhibno.Jaz Total gledam preko newcam-a in mi dela odlično.Je pa vsak teden na voljo nov izboljšan software, zato mislim, da bodo to pomankljivost kmalu odpravili.Ima tudi zelo dober DVB-T tuner.Občutno boljši od drugih combo naprav.
Sem pa izprobal tudi Dreamboxa DM 500 in sem bil razočaran nad kvaliteto slike.Sem šel nazaj na Argusa.So mi pa razložili, da je to nizkocenovna Kitajska različica DreamBoxa in še zdaleč ne dosega kvalitete pravih Dreamboxov.
LP
Nazaj na vrh
Unknown_User
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Jul 10, 2010 8:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No saj si odgovoril, kar sem želel v zvezi z card sharing in hvala ti(vprašanje je bilo postavljeno zelo splošno o tem ČE podpira CS). Se pravi bo treba investirati v to napravco. Nasplošno pravijo da je Edision dobra znamka in pri nas jo tudi na veliko investirajo. Če se mi bo postavilo še kakšno vprašanje se bom že oglasil preko ZSja, zlasti me zanima ravno Card sharing, ker se šele uvajam v tole zadevo in sem novinec, do konca tega leta pa bo treba nekaj res panetnega nabaviti, da nebom denar v prezno metal.
Nazaj na vrh
twom
Član
Član

Pridružen-a: Ned 26 Okt 2003 0:37
Aktiv.: 4.16
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 11, 2010 12:30 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če ima televizor že vgrajen DVB-S tuner ..., ali tudi obstaja kakšna rešitev?

Lp,
Peter
Nazaj na vrh
tihi10
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 11, 2010 10:29 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mislim, da ne.
LP
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni