|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
TIBET Član

Pridružen-a: Čet 13 Sep 2007 23:39 Prispevkov: 163 Aktiv.: 0.75 Kraj: Metlika
|
Objavljeno: Tor Jan 08, 2008 11:44 pm Naslov sporočila: sledenje pošilke PIC-EV |
|
|
Tudi jaz sem se odločil, da naročim vzorce treh PIC-ev. Naročilo uspelo, dobil mail in vse ostalo, ko pa sem pri DHL preveril kje se pošilka nahaja, mi izpiše:
origin: Bankok
destination: London
total weight: 1175,00kg (SAJ NISEM NAROČIL KONTEJNER), najbrš je moja pošilka v tem kontejnerju.
Zanima me ali se plača poštnina, glede nato, da bo pošiljka prepotovala skoraj pol sveta.
Težavo z registracijo (e-mail), sem odpravil tako, da sem odprl račun na (mobitelovem) planet.si
LP. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.36 Kraj: Lovrenc na P.
|
Objavljeno: Sre Jan 09, 2008 12:12 am Naslov sporočila: Re: sledenje pošilke PIC-EV |
|
|
TIBET je napisal/a: |
Zanima me ali se plača poštnina, glede nato, da bo pošiljka prepotovala skoraj pol sveta.
Težavo z registracijo (e-mail), sem odpravil tako, da sem odprl račun na (mobitelovem) planet.si
LP. |
Ne. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.69 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Sre Jan 09, 2008 10:29 am Naslov sporočila: |
|
|
Ne sekiraj se. Tudi če boš pošiljko enega naročila dobil v treh paketih iz treh različnih eksotičnih držav, bo cena enaka, kot so ti jo izračunali ob naročilu (če ne gre za vzorce).
Zanimivo ja pa to, da pošiljka iz Indonezije potrebuje do nas dva dni, ravno toliko ali še dalj pa se zadržuje pri nas.
Jur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni