|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14679 Aktiv.: 61.79
|
Objavljeno: Pon Maj 04, 2009 10:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
sebaveh je napisal/a: |
Eno hitro vprašanje glede Neuholda: Ali imajo vse stvari ki jih prodajajo, tudi omenjene na njihovi spletni strani? Oziroma - ali imajo v trgovini tudi dosti stvari, katere na spletni strani niso omenjene? |
"Krame" je bistveno več, kot je je na spletni strani. Žal dostikrat tudi česa zmanjka.
_________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sebaveh Član

Pridružen-a: Sob 19 Jan 2008 13:51 Prispevkov: 1672 Aktiv.: 7.86 Kraj: Slovenska Bistrica
|
Objavljeno: Tor Maj 05, 2009 2:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Verjamem da jo je več kot je prikazano. Sprašujem pa ravno zato, ker bi rad šel jutri zraven, ampak po vsej verjetnosti bom doma dobil drugo delo. Tako bom raje poslal PM Muceku, če mi lahko prinese neko malenkost...
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sebaveh Član

Pridružen-a: Sob 19 Jan 2008 13:51 Prispevkov: 1672 Aktiv.: 7.86 Kraj: Slovenska Bistrica
|
Objavljeno: Tor Maj 05, 2009 8:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Popravek:
Jutri dopoldan bom naredil kar imam, potem pa lahko grem zraven Tako da če boste okoli 13. ure šli mimo mene, potem bi se pridružil. Če je še prostor, seveda.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sebaveh Član

|
Objavljeno: Sre Maj 06, 2009 8:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
In smo že nazaj Hvala Tomažu in Matjažu za zanimiv izlet!
Evo, kaj sem si nagrabil iz Neuholda:
4 gumbe za potenciometer, premer 23 mm, cena 70 centov
2 stikala za direktno spajkanje na tiskana vezja, 20 centov vsak
1 nosilec za gumbne baterije, 50 centov
3 fotoupore za 20 centov po komadu
2 zelena 1 1/2 displeja , 20 centov vsak
1 displej, trojni (ali 2 1/2 nevem več), 25 centov
1 LCD displej 3 1/2, 2,90 evro
M2 matice, 50 kosov, 2,80 evro
M2 vijaki, 50 kosov, 1,70 evro
1 klecno stikalo, tako zanimiva tipka da sem ga kar vzel, 90 centov
2 panelmetra, en zeleni in en rdeči, 7,95 evra vsak
2 kalkulatorja TI-30, eden z displejem, drugi brez, in brez matrične tipkovnice, očitno zastonj - na računu ju ne vidim...
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
407.41 KB |
Pogledana: |
58 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14679 Aktiv.: 61.79
|
Objavljeno: Sre Maj 06, 2009 8:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Čisto neplanirano sem bil tudi sam gor. (zjutraj) Pred vsem sem imel namen kupit nekaj Meg-8, ki so v akcijskem katalogu bile pod 2€. Žal so zaloge pošle. Novih pa še ni bilo. Trgovec je sicer rekel, da je pošiljka na poti, ter naj bi robo dobili morebiti že danes. Je morda kdo videl, če so bili morda omenjeni mikrokontrolerji popoldan na polici? Ste bili tudi v Conradu? So ga nekam prestavili. Ker nisem imel namen časa kupovati, ga nisem iskal.
_________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sortaj Član

Pridružen-a: Sre 23 Jul 2008 21:51 Prispevkov: 812 Aktiv.: 3.93 Kraj: Med Vipavo in Štanjelom
|
Objavljeno: Sre Maj 06, 2009 8:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ravno si ogledujem spletno trgovino od Neuhold-a ter še eno drugo, omenjeno na forumu. Vidim ravno Silvov post in "vržem eno oko" Kolikšna je cena MEGA8 v tej trgovini...
**klik**
za poštnino nisem še gledal...
Pa tudi na teli zadevici sem se ustavil...
Pa še druge stvari...
Razsvetlite me, zakaj je tako poceni? Sem kaj spregledal? Velika poštnina?
Nekaj mora biti...
EDIT: sem sedaj videl: Poštnina po EU je 4,9€
lp
_________________ Svet je bil analogen, dokler ni Planck vsega zafrknil...
Nazadnje urejal/a sortaj Sre Maj 06, 2009 9:26 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jjakob Član

Pridružen-a: Pet 19 Nov 2004 14:12 Prispevkov: 1348 Aktiv.: 5.67
|
Objavljeno: Sre Maj 06, 2009 9:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Silvo je napisal/a: |
Ste bili tudi v Conradu? So ga nekam prestavili. Ker nisem imel namen časa kupovati, ga nisem iskal. |
Je cca. 1 km od prejšnje lokacije v tistem velikem nakupovalnem središču, poleg Ikee. Bil sem v nedeljo tam, sedaj imajo 2 nadstropji. Nekako se mi zdi, da imajo sedaj plac manjši - morda računajo na več prometa zaradi lokacije.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.43 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Sre Maj 06, 2009 9:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Evo tudi jaz doma. Conrad je v Shoping Center West, čeprav manjši. Veliko manjši. Mogoče nekje 1/2 velikosti, čeprav je v dveh nadstropjih. Slike pa sledijo ko naši predragi "miličniki" sprocesirajo mojo sliko. GPS je kazal 131km/h, pa sem bil slikan
Izkopiček iz Conrada je "15x" povečevalna lupa, ravnalec pinov za DIL ohišja, USB -> SATA in ATA pretvornik, 6 rezkarjev za les in 1 varčno žarnico.
Izkopišeč iz Neuholda je bil 183€ in niti ne bom našteval kaj vse je bilo. Je pa res da ni bilo vse zame. Nekaj baterij, MP3 playerjer, vodne pumbe, 3" 7-seg displaye, AVR NET IO board (za dkone), rezervni polnilec za telefon (1,2€), mini 2x16 displaye, SMD pinceto, "Soldering aid kit", ....
Edit: Silvo. Si že kdaj reševal kakšno reklamacijo pri NH-ju? 2x so mi računali eno stvar, pa 20€ ni tako malo. Sicer sem jim že pisal email in upam na najboljše.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.69 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Sob Maj 07, 2011 10:39 am Naslov sporočila: |
|
|
Pišete da nimajo vseh izdelkov na zalogi na internetni strani. Zanima me, če imajo pri Neuholdu kakšen digitalen katalog in ali se izdelke iz njega da naročiti potom emaila, da ti naročeno pošljejo po pošti?
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni