www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Slovenija na SP
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.80
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 15, 2010 2:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

najbolj priljubljena - to je sicer res, ampak je drugače tudi eden najenostavnejših (da ne bom koga žalil z besedo primitivnih) športov - mogoče ne toliko s strani samega športa kot s strani igralcev - ti so res razred zase, pa to sploh ne leti na SLO ekipo, ampak splošno.
Sicer tudi meni ni preveč za nogomet, pa vseeno če že ne gledam, vsaj izvem rezultat naših. jaz imam tukaj tako teorijo da je boje ne gledati, potem se vsaj ne sekiraš, če igrajo slabo, ker sekiranje nič ne pomaga... Če pa zmagajo si tudi tako lahko vesel z njimi...
Pa kakorkoli že, definitivno jim privoščim zmago. Nenazadnje je to sam promocija slovenije v svetu, pa čeprav preko nogometa...
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
sortaj
Član
Član

Pridružen-a: Sre 23 Jul 2008 21:51
Aktiv.: 3.95
Kraj: Med Vipavo in Štanjelom

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 15, 2010 2:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

benja8151 je napisal/a:

Ni eden izmed najbolj priljubljenih ampak je najbolj priljubljen.

hehe
Tukaj si se pa malo uštel!
Najbolj priljubljen šport je še vedno nakupovanje! hysterical
Tu se še vedno največ denarja obrne! Wink

Sicer pa nisem privrženec nogometa. Njihov uspeh (roko na srce) je malce manj vreden, kolikor je opevan!
Glede reklam...
Malo mi je vseeno ker ne gledam veliko televizije. Mi pa grejo na živce razni reklamni panoji, ki poveličujejo nogomet...
Se ne sekiram preveč zaradi vsega skupaj

lp, Jernej

integrerc
Član
Član

Pridružen-a: Sob 23 Sep 2006 14:50
Aktiv.: 1.86
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 15, 2010 3:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja, vidim, da ste štromarji več ali manj proti nogometu, oziroma vas ne zanima kaj preveč. Jaz sem tudi štromar, vendar rad pogledam nogomet, ker se trenutno odvija svetovno prvenstvo.
Posiljevanje z nogometom tudi mene malo moti, ampak ker je to le na vsake 4 leta nekeko zdržim. Moti me bolj vsakodnevno posiljevanje politikov, trgovskih reklam in ostalih ničvrednih informacij.
Vesel sem vsakega uspeha slovenskega športa, če je pa to v nogometu sem toliko bolj vesel.

protoncek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 15, 2010 3:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ko smo že pri tem, kaj nas moti --mene osebno - če že gledam, mi gre najbolj na jetra stalno trobljenje, ki ne neha niti za sekundo...tako sem prav vesel reklam, ker vsaj tistih par minut utihne...
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Majster
Član
Član

Pridružen-a: Sob 14 Nov 2009 1:05
Aktiv.: 1.81
Kraj: Majšperk

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 15, 2010 3:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Oh c'mon Smile
Da našim fantom zaželiš srečo pa res ni nič takega Smile Pa če te nogomet zanima ali pa ne.
Četudi smo zadnji smo še vedno med (mislim da) 32 najbolšimi na svetu Mr. Green
Če te ne posiljujejo z nogometom, te pa z čem drugim. Če ne pač raje ne glej TVja.
Imaš že skoraj vse kaj je na TVju tudi v online obliki, kjer pa mislim da ni ravno reklam (ali pa jih je bistveno majn).

Je pa to še ena izmed tistih endless debat.

integrerc
Član
Član

Pridružen-a: Sob 23 Sep 2006 14:50
Aktiv.: 1.86
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 15, 2010 3:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz pa ravno obratno, ne maram reklam med tekmo Laughing
protoncek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 15, 2010 3:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pazi...tudi jaz ne --- niti med filmi. Ampak v tem primeru je to izjema, ker se takrat ušesa malo spočijejo od trobelj...
Nazaj na vrh
BluPhenix
Član
Član

Pridružen-a: Pet 05 Mar 2004 12:54
Aktiv.: 4.30
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 15, 2010 4:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
najbolj priljubljena - to je sicer res, ampak je drugače tudi eden najenostavnejših (da ne bom koga žalil z besedo primitivnih) športov - mogoče ne toliko s strani samega športa kot s strani igralcev

Sej zato pa je tako zastopan. Vsako pleme v afriki ga lahko igra, vse kar rabijo je žogi podobna stvar. Ne rabiš košev, loparjev, drsalk ipd. S tem gre verjento tudi drugi del tvoje izjave. Veliko igralcev nogometa izvira iz "nižjih slojev" in držav v razvoju. Pri nižjih imam vsekakor v mislih nižje izobraženih in tudi revnejših, ki so že v zgodnjem otroštvu izbrali, da bodo nogometaši in potem so nogometu posvetili veči del svojega življenja in zadevo pač obvladajo..

Tako kot druge skupine, recimo skupina navdušencev nad elektroniko. Usmeriš se v eno smer in druge zaradi tega manj ali pa sploh ne šmerglaš. Po mojih izkušnjah je veliko tehikov pol pismenih, ampak ko jim to kdo omeni je vedno veliko pametovanja in butastih izjav. Tako kot pri nogometaših. Dejte se sprijaznit vsakemu svoje. Posiljevanje z reklamami pa ni zaradi naših nogometašev, ki igrajo v afriki, ampak ker je pač nogomet najbolj popularen šport, katerega spremlja najširši krog ljudi in svetovno prvenstvo je nekako špica tega športa na meddržavni ravni. Seveda da hočejo podjetja čimbolj izkoristiti to euforijo, ampak tako je povsod. Trenutno vlada tudi splošno navdušenje nad elektroniko oz. novimi tehnologijami, bombardiranje z raznoraznimi reklamami je tudi tu zelo močno, saj ima že vsaka živilska trgovina svoj oddelek z "visoko tehnologijo".

Brez veze se je obremenjevati s tem "posiljevanjem", ker ko bo SP konec bo že začelo kakšno dugo posiljevanje - last minute dopusti, nato šola, potem pa že helloween, božič ... Tako se pač vrti svet kjer vse temelji na tržnem gospodarstvu, v toliko letih bi pa že morali to razumeti.

Jaz do dneva začetka sploh nisem vedel kdaj se začne SP, niti nisem vedel proti komu slovenija igra, ker me načeloma ni zanimalo. Ko sem hotel izvedeti, sem izvedel. Mogoče je v kakšnih večjih mestih res hudo posiljevanje z jumbo plakati, sam pa nimam problemov preslišati in spregledati vse to "posiljevanje".

Se pa strinjam trobljenje je muka za ušesa, resna muka. Sploh ne vem kako igralci to prenašajo in še vedno igrajo.

TA SUHI ŠKAFEC PUŠČA. Saj ni tako težko, no!
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Majster
Član
Član

Pridružen-a: Sob 14 Nov 2009 1:05
Aktiv.: 1.81
Kraj: Majšperk

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 15, 2010 5:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:
Se pa strinjam trobljenje je muka za ušesa, resna muka. Sploh ne vem kako igralci to prenašajo in še vedno igrajo.

Me zanima, če bi tebe pri popolni koncentraciji in osredotočenosti na igro to motilo.

BluPhenix
Član
Član

Pridružen-a: Pet 05 Mar 2004 12:54
Aktiv.: 4.30
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 15, 2010 5:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja, ker mene hitro take stvari zmotijo.

se pa tudi igralci pritožujejo da ne morejo komunicirati med seboj in da imajo probleme s koncentracijo zaradi Vuvuzel. Tudi na wikipediji piše.

TA SUHI ŠKAFEC PUŠČA. Saj ni tako težko, no!
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dkone
Član
Član

Pridružen-a: Sre 07 Mar 2007 18:53
Aktiv.: 9.51
Kraj: Krško

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 15, 2010 5:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Čestitke našim nogometašom, držim pesti, da bodo prišli še naprej. Wink
klemen88
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Jan 2008 17:37
Aktiv.: 3.52
Kraj: Slovenj Gradec

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 15, 2010 7:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

benja8151 je napisal/a:
klpzm je napisal/a:
je to le eden izmed ''najbolj priljubljenih'' športov na svetu

Mislim, da v ZDA pač ni ali po tvoje?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
a.vidmar
Član
Član

Pridružen-a: Ned 08 Jul 2007 11:03
Aktiv.: 5.31
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 15, 2010 7:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

klpzm je napisal/a:
benja8151 je napisal/a:
klpzm je napisal/a:
je to le eden izmed ''najbolj priljubljenih'' športov na svetu

Po njegovo so ZDA na tem svetu (sicer so svet zase vendar..)??

Tukaj klikni kateri šport je še popularen na SVETU.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
benja8151
Član
Član

Pridružen-a: Pet 18 Dec 2009 18:54
Aktiv.: 0.64
Kraj: Pivka

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 15, 2010 8:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

klpzm je napisal/a:

Po gledanosti in razširjenosti na splošno po svetu je zagotovo najbolj priljubljen.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
vitez93
Član
Član

Pridružen-a: Pet 19 Sep 2008 20:00
Aktiv.: 5.00
Kraj: Celje- Dobrna

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 18, 2010 5:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Naši po polčasu vodijo z 2:0 proti ZDA. Ameriški gledalci doma: "where a hell is Slovenia?"
Dancing Dancing
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja
Stran 3 od 6

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni