|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
psevdonim Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42 Prispevkov: 3406 Aktiv.: 14.94 Kraj: slo
|
Objavljeno: Čet Feb 28, 2013 8:52 pm Naslov sporočila: predlagam, |
|
|
da za vse, kar je v zvezi z začetniki, ne uporabljamo več oznak osli, Butalci, telebani, dummies in kar je še tega _________________ ___ |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slowfly Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07 Prispevkov: 4082 Aktiv.: 17.24 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Mar 01, 2013 1:26 am Naslov sporočila: |
|
|
Kako pa????? _________________ Še dobro, da bitje srca in dihanje nadzoruje vegetativno živčevje. V nasprotnem primeru nekateri ne bi preživeli niti 24 ur. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sraka Član

Pridružen-a: Čet 20 Nov 2008 23:52 Prispevkov: 481 Aktiv.: 2.39 Kraj: PMAVs
|
Objavljeno: Pet Mar 01, 2013 2:27 am Naslov sporočila: |
|
|
Kdaj mačka cvili ? _________________ Danes je težko biti budala, konkurenca je velika, pa še dokazovati se moraš večkrat na dan.
Sem ogledalo: Nisem kriv, če v meni vidite nekaj kar vam ni všeč. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.82 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Pet Mar 01, 2013 10:00 am Naslov sporočila: |
|
|
Brez skrbi, te oznake si je treba zaslužit. NE dobi je vsak, ampak samo tisti, ki je res butalc. Nenazadnje je tole resen forum, ne nek "purflfeder". Za=banti in provokatorji tukaj nimajo kaj iskati. Posebej so to radi novinci, ki pridejo gor in mislijo da so že osvojili Zemljo, Mars in še kakšen planet naprej od njega. Potem jim pa kaj svetuješ jih pa za=bavaš... butalc je za take še premila beseda.
BTW...še nisem zasledil da bi nekomu kdo rekel osel...lahko pa da sem spregledal, ampak večina tako nizko ne gre. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.10 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pet Mar 01, 2013 12:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
protoncek je napisal/a: |
BTW...še nisem zasledil da bi nekomu kdo rekel osel...lahko pa da sem spregledal, ampak večina tako nizko ne gre. |
Kako da ne. V zadnji številki revije smo se spravili nad Osle.
Je pa običaj, da se v ustreznem forumu odpre temo za komentarje na revijo in to pogrešam. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 488 dni