|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Tim Član

Pridružen-a: Pon 25 Jun 2007 2:13 Prispevkov: 46 Aktiv.: 0.21 Kraj: Trbovlje
|
Objavljeno: Sob Jun 30, 2007 1:58 pm Naslov sporočila: Iskra polprevodniki Trbovlje (Datasheet info!!) |
|
|
LP!
Če bi kdo potreboval kakšne datasheet-e ali kataloge Iskra polprevodniki Trbovlje, mu jih z veseljem skeniram in pošljem.
(Tiristorji, triaki, tranzistorji, diodni modulni bloki, mostički, diode itd..)
LP! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fricky Član

Pridružen-a: Pon 22 Sep 2003 15:37 Prispevkov: 260 Aktiv.: 1.10 Kraj: Ribniško Pohorje
|
Objavljeno: Sob Jun 30, 2007 9:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ali so to novi ali stari proizvodi? Mene bi zanimala karakteristika diode BYF404 in BYF405, zelo stare diode ki jih še imam nekaj |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Tim Član

|
Objavljeno: Ned Jul 01, 2007 1:51 am Naslov sporočila: Datasheet BYF 401 -- BYF 407 |
|
|
To so predvsem starejši proizvodi, ki pa se ne razlikujejo od današnjih standardov polprevodnikov. Sam jih imam zelo veliko in se ni za pritoževat.
Moj e-mail: trifailtajfl@gmail.com
(ker sem tu nov, še ne vem točno kako se dodaja fajle, ipd...) Pošlji mi email in dobiš datasheete!
LP Tim! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.56
|
Objavljeno: Ned Jul 01, 2007 10:17 am Naslov sporočila: |
|
|
Prijavi se na Filemanager -> povezava na vrhu strani (upostevaj omejitve glede uporabniskega imena in e-mail naslova pri prijavi !).
Ce stvari odlozis tam, jih bo lahko uporabilo vec ljudi kot ce jih posljes zgolj eni osebi po e-mailu. _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Tim Član

|
Objavljeno: Ned Jul 01, 2007 11:14 pm Naslov sporočila: Datasheeti |
|
|
Sedaj so vsi datasheeti na filemanagerju!! hvala! in upam, da bo tisti, ki bo kaj iskal, našel koristne informacije. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni