|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
daneb Član

Pridružen-a: Pon 28 Jan 2008 18:47 Prispevkov: 133 Aktiv.: 0.63 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: Pet Feb 29, 2008 4:16 am Naslov sporočila: Kako rešiti problem s tiskalnikom? |
|
|
Tukaj sprašujem, če mi kdo lahko pomaga pri mojih težavah. Imam Canonov sublimacijski tiskalnik COMPACT PHOTO PRINTER SELPHY CP400 in po formatiranju diska ne morem tega tiskalnika uporabljati, ker zahteva ponovno naložitev drajverjev diska, ki sem ga dobil z nakupom tiskalnika pa nikjer več ne najdem. Mi lahko kdo svetuje od kje na internetu bi lahko dobil te drajverje.
Najlepša hvala. _________________ Starejši, ko smo več pozabljamo.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slemi Član

Pridružen-a: Pet 29 Okt 2004 13:29 Prispevkov: 386 Aktiv.: 1.62 Kraj: Hrastnik
|
Objavljeno: Pet Feb 29, 2008 5:31 am Naslov sporočila: |
|
|
Tule pod printers poiči Selphy CP400 potem pa naprej izberi operacijski sistem in jezik in potem bodo gonilniki tam na spisku.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
daneb Član

|
Objavljeno: Pet Feb 29, 2008 6:06 am Naslov sporočila: |
|
|
Slemi, Najlepše se Ti zahvaljujem za hiter odgovor in pomoč na moje vprašanje. Takoj, ko bom imel čas se bom pozabaval s svetovano povezavo še enkrat HVALA  _________________ Starejši, ko smo več pozabljamo.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Peter Član

Pridružen-a: Sre 30 Jun 2004 12:55 Prispevkov: 375 Aktiv.: 1.58 Kraj: Pod krvavcem nekje
|
Objavljeno: Pet Feb 29, 2008 7:15 am Naslov sporočila: |
|
|
Direktna povezava za gonilnike _________________ Vse se da pokvarit, le če se dovol časa ukvarjaš z njo!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
daneb Član

|
Objavljeno: Pon Mar 03, 2008 6:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Peter, najlepša hvala za povezavo na gonilnike. S to povezavo mi je uspelo naložiti prave gonilnike, kar mi s prejšno ni uspelo. _________________ Starejši, ko smo več pozabljamo.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni