|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
vilko Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26 Prispevkov: 3357 Aktiv.: 14.17 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Tor Dec 07, 2004 12:50 am Naslov sporočila: Trgovina za radioamaterje v Ljubljani? |
|
|
Pozdrav,
danes sem se seznanil z Italijanom, ki začasno dela v Ljubljani, in si ogleduje Ljubljano. Je radioamater. Vprašal me je, ali vem za kakšno trgovino z aparati in napravami za radioamaterje, saj veste, radijske postaje, antene, ojačevalci, itd.
Ker ne vem, sprašujem forumaše, ali mi lahko kdo pomaga, predno rečem, da v Ljubljani ni take trgovine..
Hvala za odgovore.
Vilko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
robertos Član

Pridružen-a: Sre 11 Avg 2004 11:31 Prispevkov: 792 Aktiv.: 3.34 Kraj: Vuhred JN76OO
|
Objavljeno: Pet Dec 10, 2004 2:32 am Naslov sporočila: |
|
|
Trival antene (Kamnik)- antene www.trivalantene.si
Kron Telekom (nekdanji Teleset) www.kron-telekom.si postaje Yaesu (Kranj)
TSP Elektronika www.tsp-elektronika.si LJ Zalog
Elektronske naprave Čadež www.elnaprave.com LJ. Črnuče
Verjetno jih je še več v okolici Ljubljane ali celo v sami Ljubljani, Včasih je tudi Avtotehna prodajala Icom postaje Kako je danes pa ne vem.....
Bodi dovolj za enkrat, upam, da to ne bo sprejeto kot reklama, to so pač firme, ki so mi prišle na misel ta trenutek. _________________ Cheerio baj frm S58S Robert !
http://www.kapunar.eu |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
vilko Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26 Prispevkov: 3357 Aktiv.: 14.17 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Sob Dec 11, 2004 7:42 pm Naslov sporočila: Ja, jaz pa sem našel še USCOM |
|
|
Ja, jaz pa sem med tem našel še USCOM, Tržaška 409 Lj.
www.uscom.si
Vilko
Hvala za odgovore!
Vilko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni