|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
R.P. Član

Pridružen-a: Čet 21 Apr 2005 19:26 Prispevkov: 98 Aktiv.: 0.41 Kraj: Ribnica
|
Objavljeno: Ned Feb 24, 2008 3:52 pm Naslov sporočila: VW GAMMA ne sprejme kode |
|
|
Avtoradio VW GAMMA VWZ1Z3Y5602951 z kodo 1486 je delal brezhibno dokler ga niso premontirali v drugi avto, tu se je pojavil problem ker ni hotel sprejeti kode ,ki naj bi bila prava in so jo že uporabili po menjavi akumulatorja.
Ko sem priklopil avtoradio na napajalnik se je pojavil napis 2 SAFE. Radio sem pustil na napajalniku eno uro da sem lahko vnesel kodo a jo ni sprejel pojavil pa se je napis 1 SAFE in kodo sem lahko takoj vnesel še enkrat, kar sem tudi naredil a jo tudi tokrat ni sprejel in pojavil se je napis 2 SAFE.
Sedaj so dve možnosti in sicer ni koda pravilna oziroma se je podrl EEPROM kar mislim da je večja možnost glede na to da je štel napake 2,1,2.
Ima mogoče kdo možnost da preveri če je koda prava oziroma, ima vsebino EEPROMA ali bi mi znal kako drugače pomagati.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
25.28 KB |
Pogledana: |
5 krat |

|
_________________ Rešitev problema spremeni bistvo problema. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
R.P. Član

|
Objavljeno: Ned Mar 02, 2008 10:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Prebral sem vsebino EEPROM-a, dobil pa sem tudi vsebino EEPROM-a z znano kodo ki sem jo vpisal in deluje.
Priložil jo bom v novem odgovoru da se ne bosta pomešali.
Kar nekaj časa sem iskal kje je zapisana koda (znana koda vsebine EEPROM ) a ne najdem, sicer nimam kakšnega velikega znanja v iskanju kje je koda in kako je zapisana, če mi pa jo je uspelo najti in je bila ta na primer 1234 sem nekje našel zapis 34 12. Zna kdo kaj več povedati o tem.
V prilogi naj bi bila koda 1486 vendar ne deluje
|
 Download |
Ime datoteke: |
VPrintJob.pdf |
15.17 KB |
Downloadano: |
39 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slemi Član

Pridružen-a: Pet 29 Okt 2004 13:29 Prispevkov: 386 Aktiv.: 1.63 Kraj: Hrastnik
|
Objavljeno: Pon Mar 03, 2008 7:09 am Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče bi moral vrednost 1486 spremeniti v HEX, tako dobiš 05 CE in če zamenjaš vrednosti med seboj dobiš CE 05, to pa je v spisku. Poskusi še v oni drugi datoteki od drugega radia, če je morda enako narejeno na istem mestu?
Lp
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
R.P. Član

|
Objavljeno: Pon Mar 03, 2008 8:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Še vsebina EEPROM-a z znano kodo.
Če misli moderator da se ne sme dajati na forum take vsebine zaradi možnosti zlorabe naj ta odgovor pobriše.
|
 Download |
Ime datoteke: |
WV_GAMMA-by-Blaupunkt.zip |
1.23 KB |
Downloadano: |
26 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ntomaz Neznanec

Pridružen-a: Čet 27 Nov 2014 23:39 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Čet Nov 27, 2014 11:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
zdavo!
tudi jaz imam gamma radijo kateri je nasliki in nimam prave kode. mi lahko kdo pomaga?
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni