www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Polž hitrejši od pismonoše
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Dobra volja je najbolja, ...
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 20.95
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 28, 2008 12:08 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Gavran je napisal/a:
... Saj imajo na svojih kombijih narisano kako delajo s paketi - pošiljajo s fračo! Slike pa zdajle ne najdem...

Evo, sem ti jo naredil jaz ... Twisted Evil

Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
MarkoM
Član
Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29
Aktiv.: 12.34
Kraj: Lovrenc na P.

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 28, 2008 9:18 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ta slika na kombiju je tudi mene zbodla v oči. Takoj vzbudi občutek hote ali ne hote, da delajo grdo s paketi. Malo so mimo udarli s to reklamo. Very Happy
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
polhar
Član
Član

Pridružen-a: Sob 04 Mar 2006 9:11
Aktiv.: 1.53
Kraj: Dol pri Ljubljani

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 28, 2008 9:28 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Very Happy
"Stane tale gre k Novakovim, 15˚ severno, 30˚ navzgor, napni, POŠLJI!"
Very Happy
Nazaj na vrh
DrRogla
Član
Član

Pridružen-a: Tor 18 Jan 2005 18:00
Aktiv.: 1.42
Kraj: Hrastnik, Maribor

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 28, 2008 10:06 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Stane: "POSLANO!!!"
Laughing

Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.52

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 28, 2008 10:13 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Domnevam, da je na sliki na vozilu Stane ... ampak kdo me daje navodila ? Ali Stane slisi glasove v glavi, ki mu govorijo kam naj ustreli posiljko ?
andrejj
Član
Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06
Aktiv.: 17.91
Kraj: 8232 Šentrupert

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 28, 2008 2:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

polhar je napisal/a:
Very Happy
"Stane tale gre k Novakovim, 15˚ severno, 30˚ navzgor, napni, POŠLJI!"
Very Happy

Potem bi moral na cilju položiti blazino za pakete.Za mehki pristanek.
Nazaj na vrh
Hi-End
Član
Član

Pridružen-a: Sre 25 Feb 2004 11:51
Aktiv.: 1.20
Kraj: Višnja Gora

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 28, 2008 2:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

jur je napisal/a:
Naši poštarji:
Vsak dan zjutraj se peljem mimo pošte in bifeja blizu pošte. Poštarji z vozički za pošto ali z bicikli najprej pridejo v bife, potem pa gredo na raznašanje. Vozičke pustijo zunaj, skoraj na cesti, tako da bi jih kakšen mimoidoči mirno posvojil.
Saj imajo poštarji res bedno plačo, ampak lahko bi najprej pošto raznesli, potem pa se nažrli.
Razmišljam, da bi poklical RTV ali POPTV, da jih pridejo posnet.

Jur

Vse lepo in prav... vendar ljudje gredo ponavadi zjutraj na kavo, ne pa se ga "nažret", ker konec koncev se zjutraj tudi ne toči žganih pijač. Ne zagovarjam nobenega, pa vendarle je prav da kakšno rečejo ob kavi.

Sicer pa recimo lahko pohvalim izkušnje z DHL-jem in našo Pošto. Poslano iz Berlina (paket 20kg), dostavljen v 3 dneh (poslan je bil v četrtek popoldne), prišel je v soboto zjutraj.

igo
Član
Član

Pridružen-a: Sre 11 Okt 2006 19:11
Aktiv.: 15.97

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 28, 2008 3:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Glede počasnosti:
Pošta je za razvoz do hiš nabavila skuterje Aprilia s samodejnim variatorjem, namesto menjalnika Brick wall d'oh! . Prej so imeli APN6 ("štirke") Cool .

Po naših klancih seveda skuter ne spelje in gre poštar kar lepo peš Laughing . Pa pri nas so sosedje po 200m narazen.

LP,
Igor

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
polhar
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 28, 2008 5:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sokrat je napisal/a:
Domnevam, da je na sliki na vozilu Stane ... ampak kdo me daje navodila ? Ali Stane slisi glasove v glavi, ki mu govorijo kam naj ustreli posiljko ?

Izmislil sem si ga
naš sosed je Stane, pa še tak bolj močan je pa sem potem njegov ime uporabil, ampak ni poštar Smile
mal preresno si vzel moj post Wink
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.92
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 05, 2008 8:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja tile naši poštarji so res nekaj posebnega !

den od poslanih USBAVRProg kit kompletov jim je bil namreč tako všeč, da ga do danes še niso dostavili !

Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.52

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 05, 2008 9:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

VolkD je napisal/a:
Ja tile naši poštarji so res nekaj posebnega !

den od poslanih USBAVRProg kit kompletov jim je bil namreč tako všeč, da ga do danes še niso dostavili !

Nasemu postarju so ocitno tako vsec moji bancni izpiski, da sem moral narociti in spet placati kopije Rolling Eyes Se pa fantje tako pogsto menjajo, da sploh ne poznam vseh - se par let nazaj so bili samo trije ali stirje razlicni v celem letu, zdaj jih pa pol ne poznam vec, drugi so pa iz "stare garniture" (i9n zanesljivi).

VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.92
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 05, 2008 9:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sokrat je napisal/a:
Nasemu postarju so ocitno tako vsec moji bancni izpiski, da sem moral narociti in spet placati kopije
Davčna te nadzoruje, poznam to !
mucek4
Član
Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52
Aktiv.: 12.43
Kraj: Tržič - Mesto med gorami

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 06, 2008 8:36 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hehe. Darko, Sokrat.
Iz nemčije sem dobil sample dišilk. Najslabša je bila prelomljena na pol.
Iz Ljubljane pa 3 navadne 5mm diode. Diode so bile v polivinilasti vrečki (takšni z zapiralom) in vrečka v navadni kuverti. Ko je pošta prišla do mene so priključki diod gledali izven pošiljke.
Nazaj na vrh
polhar
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 06, 2008 8:53 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

pri nas pa pošto samo zatakne za nabiralnik, potem pa če je dež pa teče voda noter v nabiralnik Confused
Nazaj na vrh
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70656.41

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 06, 2008 10:07 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Dobra volja je najbolja, ... Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 6 dni