www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

V avtu....za kadilce!!!

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
klavdij
Član
Član

Pridružen-a: Pon 18 Feb 2008 18:47
Aktiv.: 0.19

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 25, 2008 6:45 pm    Naslov sporočila:  V avtu....za kadilce!!! Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Zanima me kako bi lahko koristno uporabil prižigalec za kadilce...v avtu.Namesto njega bi nekaj naredil da bi lahko uporabljal....vendar še ne vem kakšno stvar...Ali mi lahko svetujete.......

lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.08
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 25, 2008 7:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Polnjenje mobitela, priklop GPS naprave, ....
klavdij
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 25, 2008 7:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zanima me, če ma kdo načrt od polnilca za telefon.Rabil bi univerzalni načrt, da če kupim nov telefon, mi ne bo treba vse spreminjat....
Nazaj na vrh
piroman
Član
Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06
Aktiv.: 11.40
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 25, 2008 7:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Se ti ne zdi, da je preprosteje dat v šparu tiste 3€ za polnilec in ga enostavno zamenjaš, ko kupiš drug telefon. Verjetno te dražje pride samo konektor za tvoj telefon...
Moj zadnji polnilec je bil univerzalen a je končal pod kolesi avtobusa (pozabil sem ga na strehi avtomobila) še preden sem zamenjal telefon... Mad

Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
PPG78
Član
Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09
Aktiv.: 9.87
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 25, 2008 7:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Za univerzalni načrt si poglej shemo za MC34063, ki je sestavni del GSM polnilcev.
Lahko pa si omisliš LED svetilko ki se v vtičnici polni ...

LP, Peter
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70640.53

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 25, 2008 7:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
PPG78
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 25, 2008 7:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mare je dal super idejo ... če imaš radio ki ima USB priklop zadaj (nekateri Blaupunkti) lahko predelaš cigaretno vtičnico v USB vtičnico.

Nazaj na vrh
nostromo
Član
Član

Pridružen-a: Sob 24 Dec 2005 18:19
Aktiv.: 1.06
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 25, 2008 8:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

PPG78, meni se pa tvoja ideja z LED svetilko strašno dopade, zato me zanima ali si sam naredil tisto ledico s slike ?? Kakšna je "konfiguracija" ??

Hvala za odgovor
Nazaj na vrh
PPG78
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 25, 2008 10:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

LED lučko ki se polni preko cigaretne vtičnice sem pred časom zasledil TUKAJ.

LP, Peter
Nazaj na vrh
aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.61
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 26, 2008 12:00 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ali pa narediš tvojo lastno od začetka, npr. Tako.
klavdij
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 27, 2008 1:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Napisal si da si naredil led lučko v škatlici, kaj pa če želim v vgraditi v avto kjer je za kadilce, da tisto preoblikujem, da ne bo več za cigarete, ampak da bo lučka.
Nazaj na vrh
damo
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 13:45
Aktiv.: 8.45
Kraj: Krško

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 27, 2008 2:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ali pa npr. vtakneš TALE mp3 modulator. Cena 11 eur s poštnino vred. Kvalitetna svirka za male pare. Ko bi znal preko rds-a izpisati naslov komada na radio, bi bilo pa že preveč kičasto...
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
klavdij
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 27, 2008 6:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

A je kdo že naredu lučko v avto, namesto prižigalca za cigarete. Kako ste se sploh lotili????
Nazaj na vrh
PPG78
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 27, 2008 7:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

klavdij je napisal/a:
Zanima me, če ma kdo načrt od polnilca za telefon.Rabil bi univerzalni načrt, da če kupim nov telefon, mi ne bo treba vse spreminjat....

V zadnji reklami od Lidl-a je univerzalni avto polnilec za cca. 4€. Za ta denar ne boš nikjer drugje dobil elektronskega materiala in ohišja.

Lp, Peter
Nazaj na vrh
klavdij
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 12, 2008 6:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

A ima kdo idejo, kako bi se lotil lučke v avtomobilu,da enostvano podrem, vstavim ledico in dela....da se polni prek avta.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 7 dni