|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
pomlad Član

Pridružen-a: Pet 04 Jan 2008 10:54 Prispevkov: 424 Aktiv.: 1.99 Kraj: Koroška
|
Objavljeno: Čet Mar 20, 2008 9:10 pm Naslov sporočila: otroci pokvarili cd, kako do slik,ki so na njem ? |
|
|
prinesli so mi cd s slikami ki ne dela. Po temeljitem čiščenju sem računal,da ne bo težav,pa ni bilo nič bolje. z nerotom (opcija podatki o disku) javi:
snemanje 01 (84 MB) in snemanje 02 (2mb).
Samo sumim,da cd ni bil zaključen pri prvem snemanju,dve mali punčki pa sta pri gledanju sprožili nekontrolirano snemanje. Vglavnem se s clonejem da skopirati cd, žal je kopija enako kot original: kot da ga ni v cd romu
Lepo prosim s čim naj poskušam cd prebrat,dol dobit te slike?
Hvala za pomoč ! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.90 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Čet Mar 20, 2008 9:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hmm.. tole bi znalo biti še zanimivo!
Poskusi to prebrati še na kaki drugi enoti. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pomlad Član

|
Objavljeno: Čet Mar 20, 2008 9:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
probal vsaj na petih,že po telefonu sem slutil velike težave,ko sem slišal pojasnilo,da ne gre sedaj gledat slike niti v dvd pleyerju. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.83 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Čet Mar 20, 2008 9:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poskusi s programom CDcheck, kopiral ti bo vsebino CD-ja (kakršna pač je) na disk in potem boš videl koliko datotek je vredu in koliko prepečenih (nečitljivih).
Če pa ima cd veliko risov in ti ga zaradi tega ne bere ti bo program enako izpisal errorje (nečitljivo) in lahko daš komu, da ti cd zbrusi, da bo spet gladek. Mislim, da ima osebje, ki se s tem ukvarja, tudi ustrezno programsko opremo, da rešijo uporabne datoteke iz CD-ja v kolikor niso prepečene. _________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pomlad Član

|
Objavljeno: Čet Mar 20, 2008 10:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
cd nima veliko risov,tudi clone je pri kopiranju tekel kot po maslu,samo brati ni bilo možno z kopije. bom poizkusil ta program,da material dobim na disk.
Proces ročno ustavljen
Napake so bile zaznane
Info
- datum: 20.3.2008
- proces: Reševanje
- izvor: H:\
- izvor ime medija:
Osnovna statistika
- pretečen čas: 00:00:03
- povprečni prenos [kB/s]: /
- direktorijev procesiranih: 0
- datotek procesiranih: 0
Napak
- napake: 3
- opozorila: 0
- ostalo: 0
to je rezultat tega programa |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pomlad Član

|
Objavljeno: Čet Mar 20, 2008 10:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zadeva uspešno rešena in to z vašo pomočjo,ElGrigon je zapisal:kopiral ti bo vsebino CD-ja (kakršna pač je) na disk,dalje sem razmišljal,pa to je gladko naredil clone - posnel image na disk. Ko sem kliknil na image se je sprožil power iso program in slike so vse bile rešene !
Še enkrat hvala za pomoč ! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
chaos Član

Pridružen-a: Sob 16 Sep 2006 22:12 Prispevkov: 1063 Aktiv.: 4.64 Kraj: Zagorje ob Savi
|
Objavljeno: Pet Mar 21, 2008 1:33 am Naslov sporočila: |
|
|
Mislim, da je že v same windowse vgrajena opcija, da lahko izbereš, kater session je 'viden'. Če se prav spomnim, nekje med properties od cd-roma ...
LP! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni