www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Notron anti virus ne dela!

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Volt
Član
Član

Pridružen-a: Pet 09 Nov 2007 17:26
Aktiv.: 0.10
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 16, 2008 12:29 pm    Naslov sporočila:  Notron anti virus ne dela! Odgovori s citatom

Imam zelo težavno težavo.Zmerom ko odprem NAV mi napiše da ni izvedljiva za 32-bit sistem.Program je izdan za 32-bitne sisteme in mi je deloval nekaj časa zdaj pa ne.

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gumby
Član
Član

Pridružen-a: Sob 28 Apr 2007 12:32
Aktiv.: 18.36

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 16, 2008 12:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Verjetno si kak virus dobil... Ti namreč najprej onesposobijo antivirus Wink
Volt
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 16, 2008 12:42 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Instaliral sem AVG in commodo fire wall pro odzivata se enako.

Mogoče se nahaja v registru.
Nazaj na vrh
dejko1
Član
Član

Pridružen-a: Ned 16 Mar 2008 0:21
Aktiv.: 1.29
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 16, 2008 1:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pomojem maš kakšen rootkit, poskusi računalnik pognati z kakšnega live cd-ja in narediti full system scan, lahko pa poskusiš tudi pregledat z blacklight-om...
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Volt
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 16, 2008 2:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kašen live pa.Black track,ferix...
Nazaj na vrh
dejko1
Član
Član

Pridružen-a: Ned 16 Mar 2008 0:21
Aktiv.: 1.29
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 16, 2008 3:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

f*p://f*p.f-secure.com/anti-virus/tools/fsbl.exe - blacklight

http://invisiblethings.org/code.html - tukile je še ene par programčkov, samo moraš vedet, da so od avtorja parih rootkitov...

Hmm... se mi zdi da obstaja par livecdjev, ki so prav v ta namen, eg. LinuxDefender, verjetno tudi kakšen LiveWindows, ampak o tem področju verjetno kdo drug ve več kot jaz...
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
spy
Član
Član

Pridružen-a: Sre 06 Sep 2006 20:43
Aktiv.: 1.76
Kraj: Tržič

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 16, 2008 4:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Podobne stvari so se tudi meni dogajale v firmi, ko smo še imeli Symantec NAV. Nešteto takih sporočil, včasih je ponovna inštalacija pomagala, vedno ne. NAV je bil uradno kupljen, vse okoli licenc urejeno.

Še ko sem ga hotel vreči dol iz vseh mašin, se ni pustil. Moral sem ročno brisati registre in ubijati servise, da sem ga onemogočil in najti na Symantecov strani ročno odstranjevanje.

Precej ur dela, precej sivih las, o Symantecu nočem več slišati, izogibam se ga bolj kot kakega adware-a. Zame je balastna zadeva, površno narejena,...

To je recimo moja izkušnja.
Nazaj na vrh
jur
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45
Aktiv.: 21.65
Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 17, 2008 11:55 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Očitno imaš z nečem okužen ali pa pokvarjen sistem. Instalacija dodatnih antivirusnih programov in firewallov po infekciji/problemu ni kaj dosti smiselna. Predlog: format c:

Še en pljunek po Symantecu: Strahovito je bil počasen (originalna kupljena verzija).

Jur
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Volt
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 21, 2008 6:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Še en poizkus tokrat z Bit Defender-jom!

Servis ne dela!
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 8 dni