|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
borber Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40 Prispevkov: 3111 Aktiv.: 13.10 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Tor Mar 25, 2008 9:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Deinštaliraj BitDefender. Za podobne težave s BD sem že slišal. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
vilibalt Član

Pridružen-a: Pet 01 Feb 2008 10:59 Prispevkov: 252 Aktiv.: 1.19 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Sre Mar 26, 2008 12:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Prvo kar sem probal je tudi z win explorerjem in rezultat je bil in je še vedno isti.
BD ne smem odinštalirat zaradi licenc. Zadeva je na službenem lapiju.
Sicer sem pa imel dostop do te strani, med vikendom, ko sem si pri nekomu sposodil brezžično mrežo. Po tem torej sklepam, da ni krivec BD. Kar se pa internetnih nastavitev tiče je bilo vse avtomatika. Ne vem pa zagotovo kateri ponudnik je bil v igri. Vendar sklepam, da Siol. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
polhar Član

Pridružen-a: Sob 04 Mar 2006 9:11 Prispevkov: 360 Aktiv.: 1.53 Kraj: Dol pri Ljubljani
|
Objavljeno: Ned Maj 18, 2008 1:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
z dostopom do iternetnih strani imam tudi jaz zadnje dni probleme
največji je ker mi google ne išče, stran odpre išče pa ne, edino klik na srečo dela
pa nekatere pogosto obiskane strani tudi ne delujejo
z drugih rač. v mreži dela vse normalno
sumim trojanca, ker me je nod32 nekaj opozarjal tam se kliknil v karanteno in prekini povezavo
kasneje sem pregledal cel comp. pa se mi ni zdelo nič sumljivega, tudi spy sweeper sem pognal (neupdate-an)
ima kdo kako idejo kaj bi lahko bilo, rač. je res da že precej zasvinjan samo formatiral ga pa še nebi rad. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni