|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
LukaL Član

Pridružen-a: Pet 03 Sep 2004 15:59 Prispevkov: 304 Aktiv.: 1.28 Kraj: okolica Grosupljega
|
Objavljeno: Čet Mar 27, 2008 10:16 pm Naslov sporočila: "Popravilo" ALTEC LANSING ATP5 zvočnikov |
|
|
Gre za sledeč problem:
Kabel, ki povezuje "woofer" in "glavno" enoto se je na zglobu pri konektorju pregulil. Kabel sem pazljivo olupil in si poskušal zapisati in narisati kam kakšen vodnik pelje v konektor. Vendar brez uspeha, ker so vodniki zelo tanki...Konektor je mini din8 + oklop.
Zanima me, ali je kakšna možnost, da dobim "vezalno" shemo od omenjenih zvočnikov ali so za v smeti? (čeprav so stari igrajo zelo dobro)
LP Luka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
a.vidmar Član

Pridružen-a: Ned 08 Jul 2007 11:03 Prispevkov: 1159 Aktiv.: 5.30 Kraj: Postojna
|
Objavljeno: Čet Mar 27, 2008 11:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kaj je isti konektor na drugi strani?
Ali je kabel direktno spojen z enoto?
Slika uničenega kabla?
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LukaL Član

Pridružen-a: Pet 03 Sep 2004 15:59 Prispevkov: 304 Aktiv.: 1.28 Kraj: okolica Grosupljega
|
Objavljeno: Čet Mar 27, 2008 11:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na drugi strani je kabel speljan v zvočniško enoto brez konektorja (oz. je prispajkan kar na tiv). Slika pa mislil da ne kaj prida pomagala, ker sem kabel med tem že olupil. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 501 dni