Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.90 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Sob Apr 19, 2008 6:47 pm Naslov sporočila: Hit24 |
|
|
Poznate? Ga spremlja kdo? Za moj okus najboljša glasbena TV.
PS
Gre za program iz nemškega plačlivega paketa Premiere. Nisem sicer prepričan, če ga je sploh možno "uradno" spremljat pri nas, oz če ga distributira kdo iz med kabelskih ponudnikov. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4769 Aktiv.: 20.12 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Sob Apr 19, 2008 7:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Gledam njihov seznam skladb. Res so dobre. _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.90 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Ned Apr 20, 2008 1:59 am Naslov sporočila: |
|
|
Ravno berem, da bo Premiere spet menjal sistem kodiranja. ***Klik***
Spet zatrjujejo (copy/paste)
Premiere odlučio odabrati NDS Videoguard kao novi sustav kodiranja zbog izrazito dobrih rezultata NDS-a u zaštiti digitalnih pay tv platformi diljem svijeta. "Kvalitetna sigurnosna tehnologija je apsolutni preduvjet kako bi se postigao prihvatljivo visok rast za naše pay tv operacije" rekao je. Zamjena starih Nagravision kartica za nove NDS Videoguard kartice također će započeti u drugom kvartalu. "Siguran kodni sustav je vrlo važan preduvjet za uspješno poslovanje pay tv biznisa. Odlučili smo odabrati NDS Videoguard pošto ga se smatra najsigurnijim kodnim sustavom na svijetu."
Nekaj podobnega so trdili za Nagravision ki pa mislim, da je bil razbit prej kot v mesecu...  _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.04 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Ned Apr 20, 2008 8:29 am Naslov sporočila: Re: Hit24 |
|
|
Silvo je napisal/a: |
Poznate? Ga spremlja kdo? Za moj okus najboljša glasbena TV. |
Silvo, kako najdeš pri vseh tvojih aktivnostih še čas za gledanje TV?  _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.02 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Ned Apr 20, 2008 11:51 am Naslov sporočila: Re: Hit24 |
|
|
Branez je napisal/a: |
Silvo, kako najdeš pri vseh tvojih aktivnostih še čas za gledanje TV?  |
Saj po moje ne gleda TV. Izziv je le zaščita . _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.04 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Ned Apr 20, 2008 11:55 am Naslov sporočila: Re: Hit24 |
|
|
VolkD je napisal/a: |
Izziv je le zaščita . |
Oziroma njeno razbijanje.  _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

|
Objavljeno: Ned Apr 20, 2008 12:55 pm Naslov sporočila: Re: Hit24 |
|
|
Silvo je napisal/a: |
Poznate? Ga spremlja kdo? Za moj okus najboljša glasbena TV. |
Hit24 se ne gleda, ampak posluša . _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.98 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Ned Apr 20, 2008 1:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Meni je najbolj všeč radio EUROPA 05 ... in njegov voditelj Jože Brus ter še posebej njegovi komentarji in moderiranje. Najboljši je ravno v nedeljo dopoldan.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

|
Objavljeno: Ned Apr 20, 2008 1:08 pm Naslov sporočila: Re: Hit24 |
|
|
VolkD je napisal/a: |
Saj po moje ne gleda TV. Izziv je le zaščita . |
S tem se nisem nikoli ukvarjal. Edino v danvih časih analognega kodiranja sem naredil en dekoder - pa še ta je bil plod tujega dela. Načrt je bil objavljen v eni iz med revij.
Osebno mislim, da večina podatkov, katere uporabljajo hekerji "pricurlja" od proizvajalcev naprav. Sprejemnik, ki ga sicer uporabljam, baje ni niti več na trgu. Nekje sem čul, da je sam "pach" firmware delo razvijalcev sprejemnika. Recimo pri zadnji menjavi ključa je bil TV ravno vključen. Grem gledat na net- gor je že nov ključ. Imel sem občutek, da je bil tam že preden so ga zamenjali... _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

|
Objavljeno: Ned Apr 20, 2008 1:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Iztok je napisal/a: |
Meni je najbolj všeč radio EUROPA 05 ... in njegov voditelj Jože Brus ter še posebej njegovi komentarji in moderiranje. Najboljši je ravno v nedeljo dopoldan.  |
Že igra. Od internetnih radijev sam poslušam Radio City ***Klik*** _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

|
Objavljeno: Ned Apr 20, 2008 6:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Obstaja kak free program za pretvorbo DVD formata v AVI. ? (lahko pripnem kak spot) A zadevo lahko posnamem le v omenjeni obliki, ki pa zaradi velikosti ni primerna za pripetje na forum. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.56
|
Objavljeno: Ned Apr 20, 2008 11:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Preberi tole temo; dobil sem odlicne predloge, tisti DVD sem pretvoril v DivX (.avi) da ni bilo za gledanje potrebno goniti DVD medija v enoti eno uro in pol. _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.98 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor Apr 29, 2008 7:47 am Naslov sporočila: |
|
|
Iztok je napisal/a: |
Brus je trenutno spet v svojem elementu ...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

|
Objavljeno: Sob Nov 01, 2008 12:40 am Naslov sporočila: |
|
|
Za tiste, ki spremljate Premiere. Premiere ugaša Nagravision2. ***klik*** Me zanima v kolikšnem času bo razbit Nagravision3.
U paketu Blue Movie emitiraju se erotski PPV kanali Erotik 1 i Erotik 2, te hardcore kanali Blue Movie, Blue Movie Extra i Blue Movie Gay. Pošto je riječ o plati-pa-gledaj kanalima, korisnik mora platiti 6 eura za gledanje jednog filmskog naslova.
Uuu tole je bilo pa drago.... sprejemniki z emulatorjem so to brez težav prebavili.... _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|