www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Predlog za (izjemno) darilo

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Jernej_
Član
Član

Pridružen-a: Sre 30 Jan 2008 0:42
Aktiv.: 0.71
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 20, 2008 10:37 am    Naslov sporočila:  Predlog za (izjemno) darilo Odgovori s citatom

V jeseni imam spet rojstni dan. Med sorodstvom je sprejet dogovor o skupinskem darilu. Tako je aktualni slavljenec deležen tudi daril iz najvišjega cenovnega razreda (približno 100 evro). Najlepše se dogodek izteče, kadar imaš lasten predlog. Prosim, torej, za res izjemen predlog - ker še nimam uporabne ideje, neznansko pa si želim nekaj posebnega. Hvala! Jernej

Možni so tudi ne-elektronski predlogi. Za zadnjo okroglo obletnico sem, recimo, dobil čudovito risbico Marka Kočevarja (nekateri jo že poznate!) in plačilo začetniškega plesnega tečaja (angleški valček, ča-ča-ča, fokstrot, pasadobel…, 20 jih že kakor obvladam, ni katastrofe, če se kje kaj »pokadi«). V primernost podobnega predloga ugotavljam: nobena od naprav, ki sem jih na začetku strokovne kariere izdelal (17 let na IJS), se ni ohranila (razen v muzejski vitrini), delo in napor, ki sem ga kadarkoli vložil v nežnejši spol, pa se mi obrestuje še danes. Jesen je odlična priložnost za nov začetek. Škoda je to spoznati po 50 poskusih.
"Kaj počnete ta hip"?

Merilnik_reakcijskega_casa(shema).jpg
 Opis:
Podobno napravo (namesto LED-diod sem uporabil tlivke) sem izdelal v 70' letih
 Velikost datoteke:  129.08 KB
 Pogledana:  93 krat

Merilnik_reakcijskega_casa(shema).jpg

psevdonim
Član
Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42
Aktiv.: 14.92
Kraj: slo

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 20, 2008 8:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

darilni bon v vrednosti 100€
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Jernej_
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 21, 2008 2:46 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

To že, mislil sem bolj konkretno. Vseeno hvala za predlog, v nekem smislu je že majhno darilo. Na to sploh nisem pomislil. Lep pozdrav! Jernej
Roadracer
Član
Član

Pridružen-a: Ned 16 Okt 2005 18:41
Aktiv.: 2.03
Kraj: LJ/Litija

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 21, 2008 9:05 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če hočeš bolj konkretno potem: darilni bon kakšnega zdravilišča za kopel v dvoje z večerjo. Če je za tvojo boljšo polovico potem zna bit da te bo sabo vzela tako da boš tudi ti užival. Cool
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Jernej_
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 21, 2008 7:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Roadracer, ni slabo, a verjetno za 100 evro ne bo šlo. Upam stavit, da tega predloga še nisi preveril lastnoročno. Ja eno so sanje, čisto nekaj drugega pa "elektronika". Hvala, vseeno! Upam na še kak prijeten predlog. Jernej
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 501 dni