|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Jernej_ Član

Pridružen-a: Sre 30 Jan 2008 0:42 Prispevkov: 150 Aktiv.: 0.71 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Apr 20, 2008 10:37 am Naslov sporočila: Predlog za (izjemno) darilo |
|
|
V jeseni imam spet rojstni dan. Med sorodstvom je sprejet dogovor o skupinskem darilu. Tako je aktualni slavljenec deležen tudi daril iz najvišjega cenovnega razreda (približno 100 evro). Najlepše se dogodek izteče, kadar imaš lasten predlog. Prosim, torej, za res izjemen predlog - ker še nimam uporabne ideje, neznansko pa si želim nekaj posebnega. Hvala! Jernej
Možni so tudi ne-elektronski predlogi. Za zadnjo okroglo obletnico sem, recimo, dobil čudovito risbico Marka Kočevarja (nekateri jo že poznate!) in plačilo začetniškega plesnega tečaja (angleški valček, ča-ča-ča, fokstrot, pasadobel…, 20 jih že kakor obvladam, ni katastrofe, če se kje kaj »pokadi«). V primernost podobnega predloga ugotavljam: nobena od naprav, ki sem jih na začetku strokovne kariere izdelal (17 let na IJS), se ni ohranila (razen v muzejski vitrini), delo in napor, ki sem ga kadarkoli vložil v nežnejši spol, pa se mi obrestuje še danes. Jesen je odlična priložnost za nov začetek. Škoda je to spoznati po 50 poskusih.
"Kaj počnete ta hip"?
Opis: |
Podobno napravo (namesto LED-diod sem uporabil tlivke) sem izdelal v 70' letih |
|
Velikost datoteke: |
129.08 KB |
Pogledana: |
93 krat |

|
_________________ Elektronika v domači delavnici |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
psevdonim Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42 Prispevkov: 3407 Aktiv.: 14.92 Kraj: slo
|
Objavljeno: Ned Apr 20, 2008 8:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
darilni bon v vrednosti 100€
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jernej_ Član

|
Objavljeno: Pon Apr 21, 2008 2:46 am Naslov sporočila: |
|
|
To že, mislil sem bolj konkretno. Vseeno hvala za predlog, v nekem smislu je že majhno darilo. Na to sploh nisem pomislil. Lep pozdrav! Jernej
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Roadracer Član

Pridružen-a: Ned 16 Okt 2005 18:41 Prispevkov: 482 Aktiv.: 2.03 Kraj: LJ/Litija
|
Objavljeno: Pon Apr 21, 2008 9:05 am Naslov sporočila: |
|
|
Če hočeš bolj konkretno potem: darilni bon kakšnega zdravilišča za kopel v dvoje z večerjo. Če je za tvojo boljšo polovico potem zna bit da te bo sabo vzela tako da boš tudi ti užival.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jernej_ Član

|
Objavljeno: Pon Apr 21, 2008 7:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Roadracer, ni slabo, a verjetno za 100 evro ne bo šlo. Upam stavit, da tega predloga še nisi preveril lastnoročno. Ja eno so sanje, čisto nekaj drugega pa "elektronika". Hvala, vseeno! Upam na še kak prijeten predlog. Jernej
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 501 dni