|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
bray Član

Pridružen-a: Sre 19 Jan 2005 23:53 Prispevkov: 327 Aktiv.: 1.38 Kraj: Vransko
|
Objavljeno: Čet Maj 08, 2008 2:53 pm Naslov sporočila: kako najhitreje zaceti z LPC9xx |
|
|
Verjetno bo spet kdo zmajeval z glavo ces, da se mi ne da nic poiskat, ker je ze vse napisano. Najbol pa me bega to, da eni "programatorji" so zelo enostavni drugi pa zgledajo zelo komplicirano....zadevo pa rabim samo za spodaj omenjna LPCja. Preletel sem forum in malo pogooglal ampak je prevec stvari casa pa premalo.
Torej konkretno...imam sample (hvala silica/Tomaz) P89LPC908 in P89LC938. Kolikor sem gledal stvari sedaj rabim za programiranje ICP adapter, programiranje pa gre preko flashmagic-a?
Mi lahko nekdo samo na hitro pove tocno kaksen/kateri adapter rabim za to da bom zadevo lahko sprogramiral. Mogoce kak link na shemo/PCB,...
Pa se eno vprasanje. Se da EEPROM v LPCjih programirati loceno preko ICP/ISP...kot recimo pri AVRjih s ponyprogom? _________________ I didn't know it was impossible when I did it! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
icek Član

Pridružen-a: Ned 15 Maj 2005 22:31 Prispevkov: 105 Aktiv.: 0.44 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Čet Maj 08, 2008 6:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
http://www.keil.com/mcb900/
Tukaj imaš sheme, na katerih si lahko pogledaš vezje za ISP programiranje - preko RS232. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni