www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Siemens CX70 Mobile Phone Manager

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
vilko
Član
Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26
Aktiv.: 14.18
Kraj: Dragomer

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 28, 2005 9:39 am    Naslov sporočila:  Siemens CX70 Mobile Phone Manager Odgovori s citatom

Mobitel ima v akciji mobilne telefončke Siemens CX70, ki sem ga kupil. Sedaj neuspešno iščem po internetu Mobile Phone Manager program, s katerim preko PC-a upravljam s podatki na mobilnem telefonu. Po nasvetih, ki sem jih dobil, sem našel dva, vendar nobeden od njiju ni pripravljen sodelovati. Med tem ko eden javlja enostavno CX70 not supported, drugi ga sploh ne prepozna.

Predpostavljam, da nisem prvi, ki je kupil ta aparat in da je kdo od vas že našel pravi MPM program in z njim uspešno dela, in mi lahko pomaga z nasvetom, urlokacijo, od kod naj ga snamem.

Se priporočam!
Vilko
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
alen44
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Ned 14 Nov 2004 20:30
Aktiv.: 0.02

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 28, 2005 11:44 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Živio!

Tudi sam sem lastnik telefona CX70. Meni je uspelo telefon povezati preko IrDA z programom "MPM - English (zip, 33518 Kb)", ki se sicer nahaja na straneh namenjenih za CX65.

Še povezava:

Povezava

LP
Alen
Nazaj na vrh
Vlado
Član
Član

Pridružen-a: Sre 03 Mar 2004 21:35
Aktiv.: 2.38
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 28, 2005 6:22 pm    Naslov sporočila:  siemens cx70 Odgovori s citatom

LP!
Tudi sam poskusam povezati CX70 in Pc,pa nikakor ne gre.Po nasvetih siemens servisa sem snel MPM za S65 (po njihovih trditvah deluje),po mojih izkusnjah pa ne.
V nastavitvah nastavim (com4-irda) in to je OK,ko pa nastavim tip aparata vedno prestavi na modele letnik 2003.
Povezava telefon pc deluje (preverjeno z terminal programom).
Prav tako sem na netu nasel program "VisSie" ki z telefonom deluje ni pa "prijazen" za uporabo (demo).
Ta program se nahaja na www.7soft.de
Vlado
Nazaj na vrh
jure
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sob 24 Jan 2004 12:24
Aktiv.: 0.02

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 31, 2005 8:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Meni dela brez problema kot alenu44. Snel sem isti software in ko sem bil na kablu mi je sam našel za CX70.
Veliko uspeha.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni