|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
vilko Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26 Prispevkov: 3358 Aktiv.: 14.18 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Pet Jan 28, 2005 9:39 am Naslov sporočila: Siemens CX70 Mobile Phone Manager |
|
|
Mobitel ima v akciji mobilne telefončke Siemens CX70, ki sem ga kupil. Sedaj neuspešno iščem po internetu Mobile Phone Manager program, s katerim preko PC-a upravljam s podatki na mobilnem telefonu. Po nasvetih, ki sem jih dobil, sem našel dva, vendar nobeden od njiju ni pripravljen sodelovati. Med tem ko eden javlja enostavno CX70 not supported, drugi ga sploh ne prepozna.
Predpostavljam, da nisem prvi, ki je kupil ta aparat in da je kdo od vas že našel pravi MPM program in z njim uspešno dela, in mi lahko pomaga z nasvetom, urlokacijo, od kod naj ga snamem.
Se priporočam!
Vilko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
alen44 Neznanec

Pridružen-a: Ned 14 Nov 2004 20:30 Prispevkov: 4 Aktiv.: 0.02
|
Objavljeno: Pet Jan 28, 2005 11:44 am Naslov sporočila: |
|
|
Živio!
Tudi sam sem lastnik telefona CX70. Meni je uspelo telefon povezati preko IrDA z programom "MPM - English (zip, 33518 Kb)", ki se sicer nahaja na straneh namenjenih za CX65.
Še povezava:
Povezava
LP
Alen |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Vlado Član

Pridružen-a: Sre 03 Mar 2004 21:35 Prispevkov: 563 Aktiv.: 2.38 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Jan 28, 2005 6:22 pm Naslov sporočila: siemens cx70 |
|
|
LP!
Tudi sam poskusam povezati CX70 in Pc,pa nikakor ne gre.Po nasvetih siemens servisa sem snel MPM za S65 (po njihovih trditvah deluje),po mojih izkusnjah pa ne.
V nastavitvah nastavim (com4-irda) in to je OK,ko pa nastavim tip aparata vedno prestavi na modele letnik 2003.
Povezava telefon pc deluje (preverjeno z terminal programom).
Prav tako sem na netu nasel program "VisSie" ki z telefonom deluje ni pa "prijazen" za uporabo (demo).
Ta program se nahaja na www.7soft.de
Vlado |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jure Neznanec

Pridružen-a: Sob 24 Jan 2004 12:24 Prispevkov: 5 Aktiv.: 0.02
|
Objavljeno: Pon Jan 31, 2005 8:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Meni dela brez problema kot alenu44. Snel sem isti software in ko sem bil na kablu mi je sam našel za CX70.
Veliko uspeha. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni