www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Koliko zapravite na leto za hobi elektroniko?
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Ankete
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  

Koliko zapravite letno za hobi elektroniko?
do 20 Evrov (škrtica)
3%
 3%  [ 5 ]
do 50 Evrov (šparavček)
6%
 6%  [ 9 ]
do 100 Evrov (študent)
30%
 30%  [ 43 ]
do 200 Evrov (večino prinesem iz službe)
17%
 17%  [ 24 ]
do 500 Evrov (moj glavni hobi pač)
29%
 29%  [ 41 ]
do 1000 Evrov (pretiravam)
6%
 6%  [ 9 ]
nad 1000 Evrov (esktremist)
6%
 6%  [ 9 ]
Skupaj glasov : 140

Avtor Sporočilo
diehart
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 17:46
Aktiv.: 2.12
Kraj: okolica I G

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 11, 2008 11:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz imam tudi to (raz)navado, da kupim več elementov, čeprav jih ne potrebujem. Se držim načela: čez sedem let vse prav pride Smile . Če bi vse seštel, se verjetno nabere tudi čez 500€, vendar nekaj prodam, pa se številka malo zniža.
Sem pa še študent Smile.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.07
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 12, 2008 12:34 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Danes sem bil šparovček - zapravil sem 50 €.
Jule
Član
Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48
Aktiv.: 11.80
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 12, 2008 6:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Srečni vi, ko imate take službe..
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.07
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 12, 2008 8:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jule je napisal/a:
Srečni vi, ko imate take službe..

LOL, pojdi v penzijo !

blazkom
Član
Član

Pridružen-a: Čet 29 Maj 2008 11:12
Aktiv.: 0.05
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 29, 2008 11:15 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Okoli 100€
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
drVrh
Član
Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17
Aktiv.: 4.35
Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 29, 2008 9:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Odkar sem prijavljen na forum sem zapravil od 200€ do 300€. Pa sem dijak Laughing
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Terminator
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Maj 2008 15:06
Aktiv.: 0.14
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 30, 2008 8:24 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

To pa moraš delati neki nevarnega doma če zapraviš čez 1000€ letno Very Happy
program_er
Član
Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47
Aktiv.: 10.33
Kraj: Maribor (Pohorje)

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 30, 2008 5:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ker sem še v osnovni šoli, gre ves moj denar, ki ga imam za ta moj glavni hobi!
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
BostjanVidmar
Član
Član

Pridružen-a: Sre 30 Jan 2008 13:46
Aktiv.: 1.41
Kraj: Dragomer

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 30, 2008 6:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Terminator je napisal/a:
To pa moraš delati neki nevarnega doma če zapraviš čez 1000€ letno Very Happy

Ma se hitro nabere, veš, jaz dam na mesec vsaj enih 50€ pa ne delam nevem kaj, pa še mi zmanjka kadar me prime delat Very Happy

1000€ letno je to cca 83€ mesečno, kar pa sploh ni veliko, jaz bi zapravil sigurno več, če bi bog dal. Laughing
Nazaj na vrh
arozma
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jan 2008 16:57
Aktiv.: 0.26
Kraj: Britof pri Kranju

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 30, 2008 9:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sicer koliko porabim ne morem povedat ker šele začenjam. Hotu sem povedat samo to:
Drugo leto bomo dijaki/študentje lahko več zapravili za hobi saj bomo imeli brezplačno malico.
Nazaj na vrh
dkone
Član
Član

Pridružen-a: Sre 07 Mar 2007 18:53
Aktiv.: 9.51
Kraj: Krško

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 30, 2008 10:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Uf,zadnje čase si bolj orodja nabavljam,danes dobil postajo na vroči zrak+spajkalnik. Pred dnevi sem nabavil tudi še en predalčnik z 60 predali,ki se pa tudi počasi polni. V prihodnosti moram še dokončati "stereo" usmernik ter funkcijski generator,ki še čakata "finiš",ampak sploh ni časa,sploh pa sedaj ko se začenjajo izpiti. Confused Bo pa za poletnimi počitnicami Cool
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Ankete Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni