|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6736 Aktiv.: 28.37 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Sob Maj 31, 2008 10:43 pm Naslov sporočila: uVision3 napaka |
|
|
Nekje sem kot kaže nekaj "pobrkal", pa ne najdem napake ... Ob buildu česarkoli dobim tole:
Citiram: |
*** Device is not supported by Toolchain ! *** |
Kakšna sugestija ... ?
Lp, Frenki
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PrimozL Član

Pridružen-a: Tor 21 Mar 2006 10:55 Prispevkov: 404 Aktiv.: 1.72 Kraj: okolica Vipave
|
Objavljeno: Ned Jun 01, 2008 12:04 am Naslov sporočila: Re: uVision3 napaka |
|
|
frenki je napisal/a: |
Ob buildu česarkoli dobim tole:
*** Device is not supported by Toolchain ! |
|
Meni se je to pred časom večkrat zgodilo. Imam občutek, da demo verzija Keila po par mesecih sama od sebe zastari in začne proizvajat take neumnsti. Pomagala je instalacija novejše verzije. Enkrat se je Keil po integraciji GCC še nekaj sprl z gonilniko za uLINK in mi ni preostalo drugega, kot re-instalirat celotni PC.
To je moja izkušnja, napisana tako, kot se jo spomnim. Ne izključujem, da se česa ne spomnim več povsem natančno.
LP Primož.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6736 Aktiv.: 28.37 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Ned Jun 01, 2008 7:40 am Naslov sporočila: |
|
|
Kaj pa vem... Težava je verjetno v tem na sliki ... kot bi si nekam zapisal neko neumnost. Pa tudi verzija po mojem ne bi smela zastareti, ker mi je normalno naredil update na tole:
IDE-Version:
µVision3 V3.62c
Copyright (c) Keil Elektronik GmbH / Keil Software, Inc. 1995 - 2008 |
Lp, Frenki
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
32.1 KB |
Pogledana: |
11 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04 Prispevkov: 16777193 Aktiv.: 70649.60
|
Objavljeno: Ned Jun 01, 2008 8:50 am Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
commander29 Član

Pridružen-a: Pon 20 Nov 2006 15:24 Prispevkov: 47 Aktiv.: 0.21
|
Objavljeno: Tor Jun 10, 2008 12:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Evaluacijske verzije so se skozi čas spreminjale, pravtako pa toolchain-i v njem. Ko nanovo instaliraš (posodobiš) uVision le ta naredi BAK folder, kamor da prejšno verzijo skupaj z vsemi orodji.
Če si npr. naredil nek projekt s statim CARM compilerjem in si med tem časom posodobil na Real View si moral spremeniti Carm kodo ali pa prestaviti toolchain na CARM compiler.
Components, Enviroment and Books (tam to lahko spremeniš
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 6 dni