|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
vanja Neznanec

Pridružen-a: Sob 15 Mar 2008 2:36 Prispevkov: 6 Aktiv.: 0.03 Kraj: Slovenska bistrica
|
Objavljeno: Ned Jun 01, 2008 1:21 am Naslov sporočila: videonadzor v stanovanju |
|
|
Utrnila se mi je misel! Rada bi nadzirala 8 ur dnevno kaj se dogaja v sobi tudi če nisem doma. Če sem odsotna predpostavljam, da imam dostop do neta in računalnika in mobilnika. Kaj moram imeti v sobi in če je to izvedljivo. Namreč imama bolnika, ki skrbim za njega, pa včasih bi mi prav prišel kakšnih 4 ure odsotnosti, ne da bi ga fizično motila. Možnost tudi poslušanja, kaj govori. V tistem trenutku, ko je kaj narobe, bi pač poklicala sosedo, da opravi svoje.... in nudi pomoč.... Nekakšen baby nadzor vendar z daljšo linijo ne sam 100 m Hvala...
Lp Vanja |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.83 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Ned Jun 01, 2008 1:43 am Naslov sporočila: |
|
|
Kontakiraj me na e-mail in ti posredujem podatke, vendar vedi, da tak sistem ni poceni! _________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BluPhenix Član

Pridružen-a: Pet 05 Mar 2004 12:54 Prispevkov: 1018 Aktiv.: 4.29 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Ned Jun 01, 2008 9:43 am Naslov sporočila: |
|
|
Lahko poizkusiš tudi s čim takšnim:
Mobitel Pupillo
Sicer ne vem kakšna je kvaliteta slike, ampak je pa zelo enostavna uporaba. Kamera ima Sim kartico in deluje kot telefon. Če imaš 3G telefon, ki podpira video telefonijo enostavno s kamero vzpostaviš videoklic in je rešeno.[/url] |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
[g0ran24] Član

Pridružen-a: Pon 15 Avg 2005 11:27 Prispevkov: 503 Aktiv.: 2.12 Kraj: Brežice
|
Objavljeno: Ned Jun 01, 2008 12:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
če imaš notri računalnik z internetom, lahko kupiš malo bolj kvalitetno web kamero in dostikrat je že poleg programska oprema za nadzor. Nadziraš pa potem preko brsklalnika tako da vpišeš IP naslov domačega računalnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
vanja Neznanec

Pridružen-a: Sob 15 Mar 2008 2:36 Prispevkov: 6 Aktiv.: 0.03 Kraj: Slovenska bistrica
|
Objavljeno: Ned Jun 01, 2008 3:03 pm Naslov sporočila: VEČ KAMER HKRATI? |
|
|
kake so pa možnosti pri več kamer hkrati?
ali pa če nadzira več oseb časovno omejeno: recimo od 6 do 14 ena potem pa druga?
LP Vanja |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
psevdonim Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42 Prispevkov: 3411 Aktiv.: 14.91 Kraj: slo
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni