|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
piniwini Član

Pridružen-a: Pet 26 Jan 2007 20:37 Prispevkov: 10 Aktiv.: 0.04
|
Objavljeno: Čet Jun 05, 2008 2:12 pm Naslov sporočila: Tipkovnica Logitech Wave |
|
|
Pred enim tednom sem v bingbangu kupila tipkovnico Logitech Wave (cca. 50€). Zanima me, če ima še kdo to tipkovnico, ker mi delajo samo standardne tipke, tiste funkcijske (F) pa ne. Sem probala že na vse načine naštimat v SetPointu pa ne gre. Zdi se mi čudno in maloverjetno, da tipke ne delajo oz. so pokvarjene. Ima kdo kak nasvet?
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
54.94 KB |
Pogledana: |
19 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 17.02 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Čet Jun 05, 2008 2:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Katera polkna pa uporabljaš? Sam imam eno "multimedijsko" tipkovnico brez imena in mi v windows XP specialne tipke delujejo brez kakršnih-koli gonilnikov. Gre za mute, sleep mail, browser volume+/- verjetno še kakšna, ker jih v glavnem ne uporabljam.
Drugače pa tule nekaj piše:
Logitech
_________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
drVrh Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17 Prispevkov: 918 Aktiv.: 4.35 Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese
|
Objavljeno: Čet Jun 05, 2008 10:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Funkcijske tipke (F1, F2, F3...) morajo imeti že prej nastavljeno funkcijo!
Poskusi v Wordu naprimer če imaš Windowse in Office, če ti zažene tipka F1 pomoč, če ti, potem ni nič narobe!
_________________ Iz dneva v dan sem se spraševal kaj je to elektrika, vendar nisem našel odgovora ... in še vedno si postavljam to vprašanje
LP
Grega |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.61 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Čet Jun 05, 2008 11:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
piniwini, imaš na tipkovnici čisto na levi kakšno tipko, na kateri piše User ali pa F-Lock? Poskusi tisto pritisniti in povej, če bo kaj bolje.
_________________ Lp,
Matevž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.70 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Pet Jun 06, 2008 8:50 am Naslov sporočila: |
|
|
Najprej instaliraj driverje/software, ki so na priloženem disku. Ker so driverji na priloženem disku zagotovo stari, jih raje poberi iz interneta ( http://www.logitech.com/index.cfm/434/3071&cl=gb,en ). Izbrati moraš svoj operacijski sistem (Choose OS) in klikniti na SetPoint. Za Select File izbereš 32 bitov in klikneš Download. Funkcijo dodatnih funkcijskih tipk določaš z tem programom.
Jur
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
piniwini Član

Pridružen-a: Pet 26 Jan 2007 20:37 Prispevkov: 10 Aktiv.: 0.04
|
Objavljeno: Pet Jun 06, 2008 4:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Problem je bil v set pointu, ker sem ga imela že od prej. Kljub temu da sem si naložila novega ni delalo. Potem sem vse zbrisala in naložila še enkrat in zdaj seveda dela. Sem mislila da leta 2008 podobne težave ne obstajajo več, pa sem se očitno zmotila. Ne vem zakaj ti pol ponujajo neke updejte, če ne koristijo ničemur.
Hvala vsem.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni