www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

iGO 683-B me je malo razočaral
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Navigacija in sledenje
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
pomlad
Član
Član

Pridružen-a: Pet 04 Jan 2008 10:54
Aktiv.: 2.00
Kraj: Koroška

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 06, 2008 11:13 am    Naslov sporočila:  iGO 683-B me je malo razočaral Odgovori s citatom

Akcija pa 50 % popust pa smo tam,nabavil sem kljub prej navedenem popustu kar po občutni ceni iGO 683-B in mi je skoral žal (odvisno od razpleta težav).
Najprej sem ugotovil,da z povezavo z bluethood povezavo in gsm-a ne gre,sem poskušal z Nokio N70 in Nokio 95 pa nič (vklopil bluethood tako na gsm-u kot na navigaciji). Moti me tudi slabo pokrita SLO karta, ni ulic,itd. Pri tem je zanimivo,kako so vse ceste lepo vidne,toda kaj ti pomaga,če ne moreš vpisat naslova kam dejansko si namenjen. Da bi zadevo posodobil,nekje je omenjeno softwersko odklepanje,kako je z nalaganjem kart,katere so sploh kompatibilne in še bi našteval. Sam bi potreboval pač dobro pokritost samo slovenije,kar pa izgleda tej navigaciji ne laži najbolje. Na koncu mi je še tisti velik polovični popust sumljiv,za teh 190 eurov pa bi verjetno dobil kaj pametnejšega in ne bi rabil zdaj tu gnjaviti koga (po toči zvoniti je pač prepozno.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70830.50

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 06, 2008 11:20 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
clownfish
Član
Član

Pridružen-a: Pet 05 Avg 2005 13:05
Aktiv.: 3.23
Kraj: Povir / Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 06, 2008 11:27 am    Naslov sporočila:  Re: iGO 683-B me je malo razočaral Odgovori s citatom

Na N73 experimentalno uporabljam TomTom..

Sicer ni vse pokrito a je vse skupaj še vedno zelo uporabno, kar pa seveda moraš vzeti v zakup če "kupiš" uradno verzijo na skopiranem CD-ju.. Confused

Pred mesecem dni sem se odpravil na Reko in pripeljal me je točno pred vrata..
Nazaj na vrh
pomlad
Član
Član

Pridružen-a: Pet 04 Jan 2008 10:54
Aktiv.: 2.00
Kraj: Koroška

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 06, 2008 1:41 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

borisz je napisal/a:
Ko pa ste nekateri preveč škrti. Saj je bilo že mnogo napisanega, da je zakon Garmin + adriaroute.
Jaz sem se tako odločil in sem zadovoljen. Sicer je nekaj napak, ampak dela v redu.

lp

Boris

Preveč škrt (189 eurov) ? Za to vsoto bi dobil tud Garmin,pa še za kakšno pivo bi ostalo ?!
Nazaj na vrh
.
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 06, 2008 1:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nazaj na vrh
jurem
Član
Član

Pridružen-a: Tor 02 Dec 2003 15:53
Aktiv.: 1.72
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 06, 2008 7:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nesi nazaj z obrazložitvijo, da z izdelkom nisi zadovoljen. Morda pa je na tem forumu tudi kakšen član, ki ti bo svetoval, kako naprej, če ne bodo hoteli vrniti denarja...
Nazaj na vrh
.
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 06, 2008 7:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nazaj na vrh
airwolf
Član
Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17
Aktiv.: 10.69
Kraj: Polhov Gradec

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 06, 2008 9:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Čudi me, da je tale dobil oznako dober nakup v reviji SwPower. Možno je, da je bil tvoj dotični slabo narejen.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
airwolf
Član
Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17
Aktiv.: 10.69
Kraj: Polhov Gradec

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 07, 2008 12:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

test
testira no je bilo z Samsung SGH 250V in Nokio E50
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
satelitko
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27
Aktiv.: 7.50
Kraj: Radovljica

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 07, 2008 3:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

airwolf je napisal/a:
Čudi me, da je tale dobil oznako dober nakup v reviji SwPower. Možno je, da je bil tvoj dotični slabo narejen.

Kolikor jaz razumem, zna vse, samo nog ti ne umije. Edina hiba je, da ne zna vozit po Sloveniji... Že pred dvema letoma sem spraševal tu na forumu, če bi se dalo TIS spravit na dlančnik. Kdor bo to naredil, je na tej strani Alp ZMAGAL.

P.S. Vsakodnevno uporabljam Adriaroute, ki je v redu, ni pa TIS!
Nazaj na vrh
RGorazd
Član
Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57
Aktiv.: 7.24
Kraj: Ig

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 07, 2008 6:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Bojda da se da TIS-ovo karto stlačit v TomToma. Tako sem nekoč bral na SloTechu.
sam sem si v navigacisjke namene (ter v komunikacijske) nabavil SonyEricsson P1i telefon s priloženim bluetooth GPS sprejemnikom, na telefon nabutal Garmin XT ter Adriaroute (seveda skrek***) in sem z nakupom eden izmed mnogih zadovoljnih, še po9sebej ker ima telefon vgrajen WiFi, kak dobrosrčnež se vedno najde, ki ne zaklene WLANa, na telefonu je naložen tudi Fring (Skype, ICQ, MSN,GTalk...itd) in z dopusta smo domov nagovorili za cca 10h pogovorov...vse zastonj. Pa mi dobite še boljšo navigacijo Wink

LP G

._|
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
titov
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pet 13 Jun 2008 23:19
Aktiv.: 0.02
Kraj: kinbež

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 13, 2008 11:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pomlad, daj predenj vrneš napravo prosim preveri kakšno licenco imaš na iGO tu. Jaz imam namreč neko beta demo.

Drugače je naprava odklenjena in je to v bistvu dlančnik z Win CE 4.2. V Windowse prideš tako, da zadevo resetiraš potem pa držiš gumb za vključitev naprave tako dolgo dokler se ne odprejo winsi. iGO 06 ima zelo, zelo slabo karto ena rešitev je (če ti naprave ne bodo vzeli nazaj), da poiščeš iGO 08 in si ga namestiš na napravo, tam je karta SLO precej boljša. Kakšna je karta na 08 lahko pogledaš na Google maps: ***link***
Nazaj na vrh
sonyx
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Okt 2007 10:27
Aktiv.: 2.10
Kraj: Sevnica

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 15, 2008 12:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

titov a si ti že poizkusil naložiti iGO 08 ali pa mogoče kar garmin če bi bilo to možno.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
titov
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 15, 2008 1:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja zdaj mam iGO8 gor in dela super in ima precej boljše karte kot 06. Garmina se pa ne da naložit gor. Delajo pa nekatere druge navigacije npr. Navigon7, MioMap 2008, TomTom, Maporama 2008. Teh sam (še) nisem gor nameščal so jih pa nekateri drugi in menda delajo vredu.
Nazaj na vrh
titov
Neznanec
Neznanec

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 17, 2008 3:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

sonyx je napisal/a:
titov a si ti že poizkusil naložiti iGO 08 ali pa mogoče kar garmin če bi bilo to možno.

No očitno bi šel tudi Garmin gor.

http://zolee-ka.uw.hu/others/garminxtonpna.htm
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Navigacija in sledenje Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni