|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
RGorazd Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57 Prispevkov: 1715 Aktiv.: 7.22 Kraj: Ig
|
Objavljeno: Pon Jun 09, 2008 6:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vsak večer
LP G _________________ .
._. _ _ ._. _.__. _|
[ (_](_)[ (_] /_(_]
._| |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 32.96 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Pon Jun 09, 2008 6:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Že iščem stare LP-ke. Hvala za recept. _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gumby Član

Pridružen-a: Sob 28 Apr 2007 12:32 Prispevkov: 4066 Aktiv.: 18.36
|
Objavljeno: Pon Jun 09, 2008 6:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Branez je napisal/a: |
Že iščem stare LP-ke. Hvala za recept. |
Razočaran boš, vsaj v večini primerov...
Pink floyd ima par takih, ostalo se mi pa zdi totalen bull _________________ Tule nisem več aktiven. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
piroman Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06 Prispevkov: 2707 Aktiv.: 11.39 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jun 09, 2008 6:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
mucek je napisal/a: |
Primeri sporočil:
-Pink Floyd: Empty space : Čestitke, pravkar si odkril skrivno sporočilo. Prosimo, pošlji svoj odgovor starim Pinkom pri Funny Farm, Chalfont Beds.
-Queen: Another one bites the dust : Start to smoke marihuana!
-Black oak Arkansas: When electry came to Arkansas : Satan...Satan...Satan..he is god...he is god...he is god!
-Electric light orchestra (ELO): El Dorado : He is the nasty one, Christ the infernal!
-Cheap trik: Surrender : Moj služabnik je glasbenik.
-Eagles: Wasted time : Imam misel na Satana.
-ELO: Secret messages : Dobrodošel, Satan, dobrodošel na zabavo, naredi zavezo, dobrodošel na zabavo!
-ELO: Secret messages : Hvala za poslušanje!
-Led Zeppelin: Stairway to Heaven : Moj sladki Satan! Nihče drug mi ni pokazal poti, katere moč je Satan! On te bo rešil, ko ti bo dal 666...Moram živeti za Satana!
-Guns n’Roses: Don’t cry: take hash.
-Led Zeppelin: Rock'n'roll : V imenu gospoda Satana...Satan, želim si te!
-Led Zeppelin: Over this hills and far away : Mi v resnici nismo bogati; vse je za Satana, Satan je zares Gospod. Mi bomo vstali z njim!
-Meat Loaf: Hot summer night : Satan, poskušam ti slediti!
-Ozzy Osbourne: You can't kill rock'n'roll : Hej! Satan, ekshibicionist! Zbudil si svoj grm! Tvoja palica je trda in hladna; za mladega je to dilerij, da bi se tvoja reka razlila. Kako čudovito, Gospod! Izčrpan sem, toda vse bi lahko še enkrat ponovil!
-Rolling stones: Tops : Ljubim te, je rekel hudič...vedno bom ostal z Gospodom
-Styx: Snow blind : Satan, deluj preko naših glasov!!!
-Styx: I'm O.K. : Tvoj suženj sem. Moram ostati s kačo alpha.
-Styx: Heavy metal poisoning : Satana, Satana! |
Khm, tole je mit, ki je zrasel na zeljniku krščanskih fundamentalistov v obupnem boju pri rocka. Še dobro, da so bili rezultati precej jalovi
Tule je nekaj napisanega o tej tematiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Backmasking _________________ One shouldn’t work on semiconductors, that is a filthy mess; who knows if they really exist!
Wolfgang Pauli, 1931 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14679 Aktiv.: 61.79
|
Objavljeno: Pon Jun 09, 2008 11:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
aljoš je napisal/a: |
Silvo je napisal/a: |
Slovenske Konjice? S7? Sem bil pred kakima dvema letoma. Imajo zelo dobro opremljeno učilnico. |
Silvo, iz česa si imel predavanje? jaz sem opravil že hidravliko, pnevmatiko, PLC, električni stroji...
Ja, res je zanimivo...veliko didaktičnih pripomočkov, dobro opremljeni laboratoriji in učilnice..priporočam! |
Sam sem bil teden dni na izobraževanju za S7 _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni