|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
gumby Član

Pridružen-a: Sob 28 Apr 2007 12:32 Prispevkov: 4066 Aktiv.: 18.36
|
Objavljeno: Pon Jun 23, 2008 5:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ta bo v redu, dušilko veži zaporedno z žarnico.
Vžigno tuljavo pa lahko kar nazaj v trgovino neseš... _________________ Tule nisem več aktiven. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dkone Član

Pridružen-a: Sre 07 Mar 2007 18:53 Prispevkov: 2116 Aktiv.: 9.48 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Pon Jun 23, 2008 5:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
tozir je napisal/a: |
Ballast for high power mercury lamps. Pa za 125w moči piše gor. |
Potem je prava za tvojo žarnico. Veži jo zaporedno na en vodnik. Sedaj,moraš pa še samo razbiti bučko,to narediš tako,da celo žarnico oviješ v krpo, in z kladivom udariš čisto blizu navoja,tako ti ostane žarnica cela. Moraš biti pa previden. _________________ Denis |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14678 Aktiv.: 61.79
|
Objavljeno: Pon Jun 23, 2008 5:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
dkone je napisal/a: |
.... Sedaj,moraš pa še samo razbiti bučko,to narediš tako,da celo žarnico oviješ v krpo, in z kladivom udariš čisto blizu navoja,tako ti ostane žarnica cela. Moraš biti pa previden. |
NE RAZBIJAJ ŽARNICE! Kako jo očistiš je opisano na forumu. ***klik*** _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andrejj Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06 Prispevkov: 4253 Aktiv.: 17.91 Kraj: 8232 Šentrupert
|
Objavljeno: Pon Jun 23, 2008 6:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Silvo si pa me prehitel.Hotel sem napisati,pa je že.Svetujem da to delaš,ker drugače je zoprno smrad po ozonu in če slučajno poči. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dkone Član

Pridružen-a: Sre 07 Mar 2007 18:53 Prispevkov: 2116 Aktiv.: 9.48 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Pon Jun 23, 2008 6:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Silvo je napisal/a: |
dkone je napisal/a: |
.... Sedaj,moraš pa še samo razbiti bučko,to narediš tako,da celo žarnico oviješ v krpo, in z kladivom udariš čisto blizu navoja,tako ti ostane žarnica cela. Moraš biti pa previden. |
NE RAZBIJAJ ŽARNICE! Kako jo očistiš je opisano na forumu. ***klik*** |
...res je,da smrdi po ozonu,ampak jaz sem jo uspešno razbil,ter mi dela,vendar raje upoštevaj nasvet od Silva. _________________ Denis |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni