www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Tiskanje predloge za TIV
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
PZUFIC
Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06
Aktiv.: 32.62
Kraj: Rakek

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 24, 2008 2:07 pm    Naslov sporočila:  Tiskanje predloge za TIV Odgovori s citatom

Lotil sem se izdelave tega vezja klik
vendar se je zalomilo pri tiskanju na papir (vezje bi izdeloval s pomočjo laminatorja). sliko sem sicer pomanjšal in jo večkrat natisnil tako, da so bile razdalje med luknjami za elemente prave, vendar je bilo vezje zelo zelo majhno. Prosim nekoga, če bi to sliko lahko spravil v primerno velikost in primeren format, dea bi jo jaz lahko normalno natisnil. V poštev pride tudi vezje v eaglovem formatu.

Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
jvolk
Član
Član

Pridružen-a: Ned 05 Mar 2006 1:14
Aktiv.: 3.14
Kraj: okolica Divače

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 24, 2008 2:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

A tole rabiš?

um3561.pdf
 Opis:

Download
 Ime datoteke:  um3561.pdf
 Velikost datoteke:  234.44 KB
 Downloadano:  69 krat

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
PZUFIC
Vseved

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 25, 2008 1:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja tole potrebujem. Hvala. Ali moram pri tiskanju paziti na kakšne nastavitve razen na best nastavitev tiskanja. Kako pa ti je to uspelo spraviti na pravo velikost?
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Branez
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21
Aktiv.: 33.03
Kraj: Koprivnica HR

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 25, 2008 1:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pazi na spodnje nastavitve tiskalnika!

Print.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  45.39 KB
 Pogledana:  81 krat

Print.jpg

Albert Einstein
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
PZUFIC
Vseved

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 25, 2008 1:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Branez a lahko prosim pripneš sliko v večji ločljivosti, ker se bolj slabo vidi.
DrRogla
Član
Član

Pridružen-a: Tor 18 Jan 2005 18:00
Aktiv.: 1.42
Kraj: Hrastnik, Maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 25, 2008 1:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dobro se vidi. Klikni nanjo pa se ti povečala na originalno velikost.
jernejjj
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sre 19 Mar 2008 16:27
Aktiv.: 0.02
Kraj: LOKA

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 26, 2008 7:44 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tole sem iskal že kar nekaj časa in nisem si mislil da je tako simpl
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.61
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 26, 2008 11:31 am    Naslov sporočila:  Re: Tiskanje predloge za TIV Odgovori s citatom

PZUFIC je napisal/a:
Lotil sem se izdelave tega vezja klik
vendar se je zalomilo pri tiskanju na papir (vezje bi izdeloval s pomočjo laminatorja). sliko sem sicer pomanjšal in jo večkrat natisnil tako, da so bile razdalje med luknjami za elemente prave, vendar je bilo vezje zelo zelo majhno. Prosim nekoga, če bi to sliko lahko spravil v primerno velikost in primeren format, dea bi jo jaz lahko normalno natisnil. V poštev pride tudi vezje v eaglovem formatu.

Če že imaš težave, bi lahko vprašal avtorja Razz

Datoteka, ki si jo odprl, je seveda bitna slika, ki nima informacije o dimenzijah ... vse bitne slike pa imajo neko resolucijo, izraženo v dpi ... kaj to pomeni, se pozanimaj sam Wink

Grafika, ki jo želiš natisniti ima znano resolucijo izraženo v dpi, podatek pa se skriva v imenu datoteke Wink to je vse kar rabiš za izdelavo predloge, seveda pa moraš grafiko odpreti z nekim programom, ki mu potem "poveš" v kateri resoluciji je grafika, da potem tiskalnik izpljune pravo velikost.

PZUFIC
Vseved

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 26, 2008 3:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz teh možnosti na žalost nimam. Moje možnosti prilagam na sliki, kaj naj nastavim in kako?

neimenovana.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  275.91 KB
 Pogledana:  58 krat

neimenovana.jpg

Nazadnje urejal/a PZUFIC Čet Jun 26, 2008 3:39 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
matijap
Član
Član

Pridružen-a: Sob 05 Jun 2004 23:24
Aktiv.: 0.97
Kraj: Žirovnica, LJ

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 26, 2008 3:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

None.
Nazaj na vrh
Branez
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 26, 2008 4:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sliko boš menda znal prečitati.

download[1].jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  80.92 KB
 Pogledana:  37 krat

download[1].jpg

Albert Einstein
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
PZUFIC
Vseved

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 26, 2008 8:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala vsem, bom poskusil natisniti. Very Happy
PZUFIC
Vseved

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 01, 2008 12:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Laserski tiskalnik mi ne sprejme reklamnega papirja tudi, če je ta prilepljen na navadnega. V Timu sem prebral, da je reklamni papir za prenos tonerja s pomočjo laminatorja najboljši. Bi delovalo s papirjem za tiskanje fotografij Question
Branez
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 01, 2008 12:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Uporabi iskanje, o tem je bilo že zelo dosto napisanega.

Tudi to!

Albert Einstein
Nazaj na vrh
andrejj
Član
Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06
Aktiv.: 17.94
Kraj: 8232 Šentrupert

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 01, 2008 1:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

PZUFIC je napisal/a:
Laserski tiskalnik mi ne sprejme reklamnega papirja tudi, če je ta prilepljen na navadnega. V Timu sem prebral, da je reklamni papir za prenos tonerja s pomočjo laminatorja najboljši. Bi delovalo s papirjem za tiskanje fotografij Question

Kakšen tip tiskalnika je?
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 498 dni