|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
pomlad Član

Pridružen-a: Pet 04 Jan 2008 10:54 Prispevkov: 424 Aktiv.: 2.00 Kraj: Koroška
|
Objavljeno: Sre Jul 16, 2008 12:08 am Naslov sporočila: |
|
|
titov je napisal/a: |
Ja zdaj mam iGO8 gor in dela super in ima precej boljše karte kot 06. Garmina se pa ne da naložit gor. Delajo pa nekatere druge navigacije npr. Navigon7, MioMap 2008, TomTom, Maporama 2008. Teh sam (še) nisem gor nameščal so jih pa nekateri drugi in menda delajo vredu. |
tale 08 me zanima,se dobi na sd kartici ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Olaf Član

Pridružen-a: Tor 14 Nov 2006 20:09 Prispevkov: 127 Aktiv.: 0.56 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Jul 16, 2008 9:35 am Naslov sporočila: |
|
|
@titov: Lahko po korakih opišeš kako pri tej iGO navigaciji prideš v Windowse? Meni tisti tvoj opis enostavno ne deluje (resetiraš in nato držiš gumb za vklop).
Kako naložiš iGO 2008? Za zemljevide mi je jasno, tu pa zamenjaš celoten program in tisti WinSync ne dopušča nič kaj tako zahtevnega. Samo dodajanje posameznih datotek. _________________ To mi deli! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
titov Neznanec

Pridružen-a: Pet 13 Jun 2008 23:19 Prispevkov: 5 Aktiv.: 0.02 Kraj: kinbež
|
Objavljeno: Sre Jul 16, 2008 10:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
@pomlad: em [slovenščina je zame španska vas] mam to piratsko verzijo, drugače pa mislim, da se dobi na SD kartici ja, če boš kupil.
@Olaf: Če se ti ob tem, ko napravo resetiraš in medtem "držiš" tipko za vklop, ne zaženejo WinCE, potem imaš novejšo verzijo naprave, ki je očitno zaklenjena ali pa so morda spremenili način dostopa do WinCE. Kako to vem? Tako napravo sem dobil sedaj iz servisa. Razlika med njima, poleg tega, da je novejša zaklenjena, je da ima starejša menije (ne od iGO) angleške, novejša pa slovenske. Poleg slovenskega menija ima še neke igrice pa kalkulator... Pa očitno v novejši ne delujejo druge SD kartice...
Ampak za namestitev, vsaj piratske verzije IGO 8, WinCE tako ali tako ne potrebuješ. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PIT BULL Neznanec

Pridružen-a: Pet 26 Dec 2008 12:18 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.00
|
Objavljeno: Pet Dec 26, 2008 12:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
A mi lahko kdo opiše postopek kako posneti igo08 na iGO-683 b |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni