|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
dyspey1 Član

Pridružen-a: Pet 11 Jul 2008 16:24 Prispevkov: 53 Aktiv.: 0.26 Kraj: Štanjel
|
Objavljeno: Čet Jul 17, 2008 10:33 am Naslov sporočila: Greatz |
|
|
Zanima me kako lahko Greatz preizkusim če dela? Je mogoče možno z multimetrom preizkusit? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MadMax Član

Pridružen-a: Pet 09 Sep 2005 22:16 Prispevkov: 4743 Aktiv.: 19.97
|
Objavljeno: Čet Jul 17, 2008 10:36 am Naslov sporočila: |
|
|
Če znaš zmerit diodo, boš z malce kmečke logike znal tudi mostiček štirih diod... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dyspey1 Član

Pridružen-a: Pet 11 Jul 2008 16:24 Prispevkov: 53 Aktiv.: 0.26 Kraj: Štanjel
|
Objavljeno: Čet Jul 17, 2008 11:11 am Naslov sporočila: |
|
|
se mi je zdelo samo nisem bil prepričan,zato sem [slovenščina je zame španska vas] |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
vilko Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26 Prispevkov: 3365 Aktiv.: 14.17 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Čet Jul 17, 2008 4:23 pm Naslov sporočila: Mislim |
|
|
Mislim, da se piše Graetz, to je bil avstrijec, ki si je izmisli pred drugo svetovno vojno do vezavo, pravzaprav bi namesti črk ae moral biti tista nemška črka a z dvema pikama.
Nekoč, davno, smo imeli radio na lampe firme Graetz, z njo smo poslušali ponoči, v temi in potiho radio London v slovenščini... _________________ Nihče ni za vojno in vsi so za mir,
vsi so za bratstvo, nihče za prepir.
Od same ljubezni vsak čas na granatah
bo vtisnjeno geslo: "Darilo za brata"
Janez Menart |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni