|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
RGorazd Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57 Prispevkov: 1715 Aktiv.: 7.22 Kraj: Ig
|
Objavljeno: Sob Avg 02, 2008 2:07 pm Naslov sporočila: R Megane berlina in nabiranje vode v prostoru |
|
|
Živjo!
A ima mogoče kdo od vas izkušnje z Meganom, letnik 2005 (berlina). Stvar je taka, na sovoznikovi strani se mi pod gumipreprogo dela bazen. Tudi v predalu pod nogami se je nabrala kar zajetna količina vode (cca 3dcl). Ugotovil sem, da je to kondenz, ki bi moral izteči iz cevke pod avtomobilom, vendar se iz nevemkaterega razloga nabira v tisti posodi, kjer izhaja tudi cevka, ki pelje v predal na sovoznikovi strani (za hlajenje pira )
Če ima mogoče kdo že kako podobno izkušnjo, bi bil hvaležen za deljenje le te, vsekakor se pa bojim, da bo potreben obisk pooblaščenega servisa...kjer me bodo spet udarili po denarnici...  _________________ .
._. _ _ ._. _.__. _|
[ (_](_)[ (_] /_(_]
._| |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
podboj Član

Pridružen-a: Sre 25 Maj 2005 11:48 Prispevkov: 1251 Aktiv.: 5.27 Kraj: Postojna, Sežana, Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Avg 02, 2008 3:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Spredaj kjer jemlje zrak si pogledal če ni odtočna cev zamašena z listjem? Lahko pa je tudi tista cevka iz kabine zamašena, jaz bi jo s kompresorjem spihal. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RGorazd Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57 Prispevkov: 1715 Aktiv.: 7.22 Kraj: Ig
|
Objavljeno: Sob Avg 02, 2008 5:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Po vsej verjetnosti je tista cev iz kabine zamašena, glede na to, da se voda nabira v kabibi, tik pod konzolo, tam kjer je razdelilni sistem za celotno kabino. Bom poskusil zadevo razdreti, čeprav nimam pojma kako. ?!
LP G _________________ .
._. _ _ ._. _.__. _|
[ (_](_)[ (_] /_(_]
._| |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni