|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
madzi Član

Pridružen-a: Sre 24 Sep 2003 10:46 Prispevkov: 315 Aktiv.: 1.33 Kraj: Pragersko, Dragonja vas, Maribor
|
Objavljeno: Pon Avg 04, 2008 7:58 pm Naslov sporočila: Skladiščenje virtoplasta |
|
|
Dobil sem večjo količino dvostranskega virtoplasta v ploščah (cca 500x500) in me zanima kako to skladiščit da jih nebo razjedadla korozija.
Na neakterih ploščah pa je že nekaj korozije, par jih je že kar lepo načetih večina pa so samo po robovih korodirana, na mojo srečo pa je nekaj čisto celih. Prejšnji "lastnik" jih je imel kar zunaj pod streho in v slabih treh letih je narava naredla svoje. Kako naj to spravim dol, se sploh splača odstranjevat korozijo ali je boljše da koorodirane dele kar odrežem? Ker pa je teh plošč dosti me zanima če bo korozija nadaljevala svoje delo če tega ne očistim, bodo pa na suhem in zaprtem prostoru.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
podboj Član

Pridružen-a: Sre 25 Maj 2005 11:48 Prispevkov: 1251 Aktiv.: 5.27 Kraj: Postojna, Sežana, Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Avg 04, 2008 8:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poskusi jih polit s čistilom za WC školjko. Tako sem jih jaz dosti rešil. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14678 Aktiv.: 61.79
|
Objavljeno: Pon Avg 04, 2008 8:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če so zložene v paketu, potem ni strahu da bi oksidirale. (seveda morajo biti v suhem prostoru) _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Proteus Član

Pridružen-a: Sre 15 Jun 2005 10:03 Prispevkov: 1943 Aktiv.: 8.18
|
Objavljeno: Tor Avg 05, 2008 5:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pa čim manj jih prijemlji z roko, kajti kjer se jih dotakneš začnejo oksidirati. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni