|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Umnik Član

Pridružen-a: Čet 16 Sep 2004 17:52 Prispevkov: 958 Aktiv.: 4.04 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Tor Feb 22, 2005 9:36 pm Naslov sporočila: Izpad spama? |
|
|
Jaz preko strežnika email.si že okrog 14 dni, nisem prejel nobenega spama. Čudno, prečudno glede na to, da sem imel en nabiralnik popolnoma zabit s to nesnago.
Zanima me, če je to opazil še kdo? Ima email.si po novem kakšen globalni spam filter? V kakšnih novicah nisem zasledil nič, je pa res da se nisem pretirano trudil iskati... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Hi-End Član

Pridružen-a: Sre 25 Feb 2004 11:51 Prispevkov: 284 Aktiv.: 1.20 Kraj: Višnja Gora
|
Objavljeno: Tor Feb 22, 2005 9:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Imaš prav - količina spama je res zanemarljiva. Tudi sam nisem bil nič obveščen - vem samo to, da sem enkrat dobil obvestilo od ekipe email.si, da bodo nekaj nadgrajevali sistem in da morda email ne bo dosegljiv.
Sicer pa kaj bi se pritoževali nad tem
lp,
Leon _________________ Music is a part of my life, DIY is my life ! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.95 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Tor Feb 22, 2005 9:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Očitno so res nekaj naredili konec koncev imajo tudi sami korist od tega kajti taka nezaželena pošta poleg tega, da je moteča tudi zelo obremenjuje strežnik. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 21.00 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sre Feb 23, 2005 1:23 am Naslov sporočila: |
|
|
Očitno je res nekdo nekaj naredil, ker imam na pinkponk.com zadnjih 14 dni polno tega sra***.
Verjetno je tako kot s klasično pošto.
Odkar je sosed dal na nabiralnik nalepko proti reklamam, jih sedaj jaz dobivam dvojno.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
egomez Član

Pridružen-a: Sob 03 Apr 2004 18:49 Prispevkov: 517 Aktiv.: 2.18 Kraj: Ljubljana/Sežana
|
Objavljeno: Čet Feb 24, 2005 1:44 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz pa se malce bojim, da še kaj drugega zavrača, ne samo spama. Pred časom so nekateri, ki z njimi kontaktiram, imeli mail pri emailu. Pošta pa velikokrat sploh ni dospela. No, to je bilo pred kakšnimi tremi meseci in upam, da je bilo to res zaradi kakšnih nadgradenj. Samo škoda, da ni šlo brez takih izpadov. No, potem je večina presedlala na gmail in zdaj ni več problemov. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.72 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Čet Feb 24, 2005 2:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
včeraj sem imel na emailu nekoliko problemov s pošto, ker mi jo je kolega pošiljal z Volje in je imela več ur zamude...
Sicer se je pa količina spama res zmanjšala, prej 20 do 40 sporočil na dan, sedaj pa minimalno (ene par).
LP, aly. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 491 dni