Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
dejan03 Član

Pridružen-a: Pet 08 Feb 2008 12:57 Prispevkov: 47 Aktiv.: 0.22 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Sre Avg 06, 2008 9:05 am Naslov sporočila: hitra tipka |
|
|
Lep pozdrav!
Problem imam z hitro tipko za internet na prenosniku,ko jo pritisnem mi napiše to kar vam bom dodal zraven mojega vprašanja,prej je to delovalo normalno ko sem jo pritisnil se mi je takoj odprl internet oziroma firefox sedaj pa več ne in če kdo ve zakaj se mi to dogaja naj mi prosim pomaga.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
91.5 KB |
Pogledana: |
37 krat |

|
|
99.81 KB |
44 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Waldo Član

Pridružen-a: Pet 02 Nov 2007 10:50 Prispevkov: 316 Aktiv.: 1.47 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sre Avg 06, 2008 9:37 am Naslov sporočila: |
|
|
Konkretnega računalnika sicer ne poznam, ampak ponavadi se to najlažje reši tako, da ponovno namestiš gonilnike oz. programsko opremo, ki poganja ta gumb. Verjetno si ga dobil poleg na kakem recovery CDju, prav gotovo se ga pa tudi dobi na Asusovi spletni strani.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dejan03 Član

|
Objavljeno: Sre Avg 06, 2008 9:43 am Naslov sporočila: |
|
|
Waldo je napisal/a: |
Konkretnega računalnika sicer ne poznam, ampak ponavadi se to najlažje reši tako, da ponovno namestiš gonilnike oz. programsko opremo, ki poganja ta gumb. Verjetno si ga dobil poleg na kakem recovery CDju, prav gotovo se ga pa tudi dobi na Asusovi spletni strani. |
Hvala za odgovor,bom poskušal ponovno naložiti gonilnike pa bomo videli kaj bo.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dejan03 Član

|
Objavljeno: Sre Avg 06, 2008 12:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Waldo je napisal/a: |
Konkretnega računalnika sicer ne poznam, ampak ponavadi se to najlažje reši tako, da ponovno namestiš gonilnike oz. programsko opremo, ki poganja ta gumb. Verjetno si ga dobil poleg na kakem recovery CDju, prav gotovo se ga pa tudi dobi na Asusovi spletni strani. |
Namestil sem ponovno vse gonilnike in zopet nedeluje hitra tipka,a mogoče še kdo ve kaj bi lahko storil?
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 16.99 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Sre Avg 06, 2008 12:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Glede na to da se sklicuje na "environment variable" bi lahko pogledal pod lastnosti računalnika (desni klik na MyComputer / properties /advanced system settings/ advanced / Environment variables / in pogledal vnose ter če so poti na katere se sklicujejo pravilne.
_________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.61 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Sre Avg 06, 2008 1:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Windowsi imajo, še iz časov DOS-a, "Enviroinment variables".
Očitno ti fali ena izmed nastavitev tu:
My Computer (desni klik) -> Properties -> Advanced tab -> Enviroinment variables.
Ampak če tu kaj pobrkljaš, si gotov
_________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dejan03 Član

|
Objavljeno: Sre Avg 06, 2008 3:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
aly je napisal/a: |
Windowsi imajo, še iz časov DOS-a, "Enviroinment variables".
Očitno ti fali ena izmed nastavitev tu:
My Computer (desni klik) -> Properties -> Advanced tab -> Enviroinment variables.
Ampak če tu kaj pobrkljaš, si gotov  |
Kliknil sem desni klik na moj računalnik ampak se otpre samo okno kjer imam dve možnosti bljižnica in splošno ampak nikjer ni tega kar ste v zadnjih dveh prispevkih napisali in windowse imam v slovenščini
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RGorazd Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57 Prispevkov: 1715 Aktiv.: 7.22 Kraj: Ig
|
Objavljeno: Sre Avg 06, 2008 4:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Po vsej verjetnosti si kliknil na bljižnico na Moj računalnik. Daj raje klikni na Start, in tam poišči tab "Moj računalnik" in na tistega klikni z desno.
LP G
_________________ .
._. _ _ ._. _.__. _|
[ (_](_)[ (_] /_(_]
._| |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
airwolf Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17 Prispevkov: 2221 Aktiv.: 10.67 Kraj: Polhov Gradec
|
Objavljeno: Sre Avg 06, 2008 4:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če kaj pomaga na mojem Asusu X50N sistemske spremenljivke izgledajo tako:
|
70.26 KB |
17 krat |

|
|
68.56 KB |
14 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dejan03 Član

|
Objavljeno: Sre Avg 06, 2008 10:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
RGorazd je napisal/a: |
Po vsej verjetnosti si kliknil na bljižnico na Moj računalnik. Daj raje klikni na Start, in tam poišči tab "Moj računalnik" in na tistega klikni z desno.
LP G |
Kliknil sem na meni start in dessni klik na moj racunalnik in zgleda da je to tisto kar so fantje prej pisali samo ,windowsi so mi v slovenskem jeziku pa me malce mede a mi znaš povedati pot v slovenskem jeziku?
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.61 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Čet Avg 07, 2008 9:58 am Naslov sporočila: |
|
|
Start -> Control Panel -> System.
Druga pot.
_________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dejan03 Član

|
Objavljeno: Čet Avg 07, 2008 2:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
To sem našel in sedaj vam bom dodal slike ker nevem kako naprej
|
112.05 KB |
3 krat |

|
|
113.97 KB |
2 krat |

|
|
141.44 KB |
4 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nevednez Član

Pridružen-a: Tor 25 Jan 2005 13:36 Prispevkov: 226 Aktiv.: 0.95 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Pon Sep 01, 2008 11:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
sicer eno OT vprašanje,
je to ASUS K6KM /K6KM ULTRA model?
Če je potem me zanima koliko je kaj glasen ventilator in kako pogosto se prižiga v idle (neobremenjenem načinu). Namreč trenutno imam ta prenosnik doma (na popravilu) in je temperatura procesorja stalno 50-53oC in ventilator se prižiga konstantno na 3-4 minute, kljub temu da na računalniku ne delaš nič, task mamager kaže obremenitev procesorja 0-2%, WIN XP so na novo naloženi. Ker prenosnk ni moj me zanima ali je to normalno pri teh prenosnikih.
LP
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dejan03 Član

|
Objavljeno: Pon Sep 01, 2008 11:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
nevednez je napisal/a: |
sicer eno OT vprašanje,
je to ASUS K6KM /K6KM ULTRA model?
Če je potem me zanima koliko je kaj glasen ventilator in kako pogosto se prižiga v idle (neobremenjenem načinu). Namreč trenutno imam ta prenosnik doma (na popravilu) in je temperatura procesorja stalno 50-53oC in ventilator se prižiga konstantno na 3-4 minute, kljub temu da na računalniku ne delaš nič, task mamager kaže obremenitev procesorja 0-2%, WIN XP so na novo naloženi. Ker prenosnk ni moj me zanima ali je to normalno pri teh prenosnikih.
LP |
Jaz imam ASUS A6F ventilator se mi prižiga kar oigosto pa sem povprašal na servisu in so fantje na servisu povedali da je to čisto normalno
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dejan03 Član

|
Objavljeno: Pon Sep 01, 2008 11:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
In še zmeraj se ni našel nihče,ki bi mi pomagal k rešitvi mojega problema glede hitre tipke,če se kdo najde budno čakam!!!
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|