|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Ali je Jur koristen član foruma? |
Jur je koristen. |
|
75% |
[ 12 ] |
Jur je nekoristen. |
|
0% |
[ 0 ] |
Jur je nekoristen in idiot. Ven z njim! |
|
25% |
[ 4 ] |
|
Skupaj glasov : 16 |
|
Avtor |
Sporočilo |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.71 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Tor Avg 19, 2008 9:06 am Naslov sporočila: Uporabnost |
|
|
Nekateri člani foruma očitno niso preveč navdušeni nad mojo aktivnostjo. Če bo prevladal tretji odgovor, naj me moderator z vsemi mojimi prispevki odstrani iz foruma.
Jur |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4769 Aktiv.: 20.13 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Tor Avg 19, 2008 9:11 am Naslov sporočila: |
|
|
Manka 4. moznost.
- Jur je vcasih koristen, vcasih nekoristen.
Ampak ne se sekirat. Pod 4. moznostijo spadamo 99% uporabnikov _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Glitch Član

Pridružen-a: Pet 07 Apr 2006 11:40 Prispevkov: 1477 Aktiv.: 6.32
|
Objavljeno: Tor Avg 19, 2008 10:07 am Naslov sporočila: |
|
|
ocitno si se res nekomu zameril. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
chaos Član

Pridružen-a: Sob 16 Sep 2006 22:12 Prispevkov: 1063 Aktiv.: 4.66 Kraj: Zagorje ob Savi
|
Objavljeno: Tor Avg 19, 2008 10:20 am Naslov sporočila: |
|
|
Hahaha, kot v vrtcu!
A je to polna luna al kaj, ljudje so nekam sitni zadnje dni - skupaj z mojo drago
Se razume da je jur koristen, čeprav se včasih ne strinjam z njim. Sej je prava enciklopedija! Mu je kdo fovšen znanja al kaj??  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dragoon Član

Pridružen-a: Čet 03 Maj 2007 21:51 Prispevkov: 452 Aktiv.: 2.05 Kraj: Trojane
|
Objavljeno: Tor Avg 19, 2008 10:32 am Naslov sporočila: |
|
|
koristen.
tudi če bi bil nekoristen, zakaj bi si zaslužil izbris?? itak nas je večina članov večino časa nekoristnih. nekateri člani foruma se obnašajo kot da so otrici v peskovniku,... _________________ LP, Mitja |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
trobida Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13 Prispevkov: 1250 Aktiv.: 5.42 Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada
|
Objavljeno: Tor Avg 19, 2008 10:39 am Naslov sporočila: |
|
|
Še kako je koristen, kot so že predhodniki povedali, prava enciklopedija znanja . _________________ Lp
Tomaž, S57KO |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.06 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Tor Avg 19, 2008 10:57 am Naslov sporočila: |
|
|
jur je napisal/a: |
Nekateri člani foruma očitno niso preveč navdušeni nad mojo aktivnostjo. Če bo prevladal tretji odgovor, naj me moderator z vsemi mojimi prispevki odstrani iz foruma. |
Jur, v teh tvojih interpretacijah je ves problem. Ljudje preprosto ne marajo, da se oglašaš na način kjer narediš povzetek tega kar povedo sami. Počutijo se izigrane, saj izpadeš kot vseved na njihov račun. Če se to zgodi enkrat še ni problem. Problem nastane, če se to dogaja stalno. In dogaja se konstantno in množično. Sam sem te enkrat opozoril in vprašal, če delaš poste zaradi števila. Naslednjič, pa sem ti kar naravnost napisal, da znamo povzetke naredit sami.
Gledano strogo so take stvari s stališča foruma pravzaprav smetenje. To pa seveda ne pomeni, da nimaš tudi neizmerno število koristnih postov.
Upam, da boš dogodek, ki sicer po mojem mnenju skupaj s tvojo anketo, spada med poletne limonade, vzel kot dobronamerno kritiko.
In ker gre poletje k koncu, ter so pregreto ozračje ohladile nevihte s točo, je prav, da se stvari ohladijo tudi tukaj. V cilju ohlajanja bom obe teme postopno, najprej zaklenil, potem pa umaknil.
Ne glede na to kaj se zgodi, pa moram povedati, da se posamezni posti moderirajo nemudoma oziroma v roku največ par dni. Spreminjanje vsebin foruma za nazaj ne pride v poštev pod nobenim pogojem. In jur to dobro ve. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.71 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Pet Jan 23, 2009 7:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na, pa je šel naš dober kolega Jur dol s foruma
Zadnji prispevek je bil: Torek, 19.Avgust 2008 ob 12:03. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni