|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
jahtba Član

Pridružen-a: Čet 27 Okt 2005 23:38 Prispevkov: 251 Aktiv.: 1.06 Kraj: koroška
|
Objavljeno: Sre Avg 20, 2008 8:11 am Naslov sporočila: Microsoft Windows Mobile 5.0 operacijski sistem |
|
|
gre za vsaj meni neznan operacijski sistem na katerega sem naletel pri dlančniku hp ipaq 2190. Dokaj hitro sem ugotovil,da obstaja tudi emulator (microsoft) za ta sistem za pc,sem ga tudi potegnil z neta (ger verzija),vendar ne gre instalirat,stalno neki manjka. Zato bi prosil za pomoč,kaj moram imet,kako instalirat,da mi na pc-ju steče dlančnik v velikem formatu. Šele,ko bi zadevo predelal na tem mestu,bi se varno spustil na sam dlančnik,po katerem mi to pikanje po zaslonu ne diši preveč. Hvala ! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LEDuser Član

Pridružen-a: Pon 31 Mar 2008 12:06 Prispevkov: 1104 Aktiv.: 5.25 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Avg 20, 2008 2:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poveži dlančnik z računalnikom in preko programa Pocket Controller (professional) upravljal vse funkcije na dlančniku preko zaslona računalnika. _________________ Razsvetljujemo od leta 1920! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
a.vidmar Član

Pridružen-a: Ned 08 Jul 2007 11:03 Prispevkov: 1159 Aktiv.: 5.29 Kraj: Postojna
|
Objavljeno: Sre Avg 20, 2008 3:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mislim da želi prej preizkusiti kakšne programe če delujejo ( se motim? ), da ne smeti po nepotrebnem po sistemu, ker so omejeni z količino spomina.
Sam sem preizkusil tega in deluje :
WIN MOBILE 5 EMULATOR
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jahtba Član

|
Objavljeno: Čet Avg 21, 2008 7:35 am Naslov sporočila: |
|
|
errhec je napisal/a: |
Mislim da želi prej preizkusiti kakšne programe če delujejo ( se motim? ), da ne smeti po nepotrebnem po sistemu, ker so omejeni z količino spomina.
Sam sem preizkusil tega in deluje :
WIN MOBILE 5 EMULATOR
LP |
Predvidevanje je na mestu,stvar deluje,skratka udobneje je eksperimentirat tako posredno, kot na sami škatlici,ki jo povrh niti ne poznam prav dobro. Hvala !
Hvala tudi LEDuser-ju,glede povezave,ki je sicer še nisem realiziral (predlagane).Upam da je boljša od Microsoft activesync,kjer gre le bolj za vpogled v napravo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LEDuser Član

Pridružen-a: Pon 31 Mar 2008 12:06 Prispevkov: 1104 Aktiv.: 5.25 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Avg 21, 2008 7:52 am Naslov sporočila: |
|
|
ActivSync je namenjena sinhroniziranju PPC-ja z računalnikom, Pocket Controller pa je samo vmesnik s katerim lahko spremljaš in upravljaš dlančnik. _________________ Razsvetljujemo od leta 1920! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jahtba Član

|
Objavljeno: Pet Avg 22, 2008 1:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
LEDuser je napisal/a: |
ActivSync je namenjena sinhroniziranju PPC-ja z računalnikom, Pocket Controller pa je samo vmesnik s katerim lahko spremljaš in upravljaš dlančnik. |
in še WIN MOBILE 5 EMULATOR za preizkus vsega, skratka hvala za vse,vse mi deluje brez problemov,razen nekak težko se privajam na sam dlančnik in pero. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LEDuser Član

|
Objavljeno: Sob Avg 23, 2008 8:36 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz dlančnik uporabljam že 3 leta in moram povedati da sem se hitro navadil na stylus (pero) vendar pa mi je vzelo eno leto da sem se navadil na windowse (bljižnice, fore,...). _________________ Razsvetljujemo od leta 1920! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.58 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Ned Avg 24, 2008 4:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Eno vprašanje glede programa Dialer (za funkcije telefona - klicanje). Je le-ta del Windowsev ali ga vsak proizvajalec priloži svojega?
Namreč na HTCju je omenjeni program obupno počasen pri vnašanju številk na roke. _________________ Lp,
Matevž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LEDuser Član

|
Objavljeno: Pon Avg 25, 2008 2:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja je del windowsov. Lahko pa si naložiš katerikoli drug program za klicanje vendar ne boš kaj dosti povečal odzivnosti. _________________ Razsvetljujemo od leta 1920! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni