|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mirkatmir Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 9:14 Prispevkov: 1876 Aktiv.: 7.90 Kraj: Ribnica (JN75IR)
|
Objavljeno: Ned Avg 24, 2008 2:17 pm Naslov sporočila: Firefox - www.google-analytics.com |
|
|
Pojavljati so se mi začele težave pri odpiranju nekaterih strani v FF3. Pri nekaterih straneh se stran noče odpreti. Stran je prazna, pasica za prikaz količine prenešene strani pa kaže cca. 75%. Zadevo moram ročno zaustaviti in klikniti na gumb za nazaj, potem pa se brez problema naloži željena stran. Pri pogledu, kaj trenutno nalaga, sem opazil, da se zadeva ustavi pri nalaganju strani "www.google-analytics.com". Pri raziskovanju navedene problematične strani (na googlu), sem ugotovil, da se zadeva uporablja za nekakšno statistično obdelavo iskanih strani.
Še to, zadeva je problematična na setup-u W2K in FF3. Na XP in FF2 zadeva deluje brez nekih omejitev, čeprav tudi tukaj opazim, da se nekaj odpira tudi na omenjeni google-vi strani.
Ima kdo podobne težave oz. kako bi zadevo rešil?
Dodal ob 14:11 uri:
Ja še to, Če štartam FF v varnem načinu zadeva dela normalno, kljub temu, da še vedno nekaj komunicira z omenjeno stranjo  _________________ lp, Miran (Miro - S51SK) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jernej_L Član

Pridružen-a: Sob 23 Sep 2006 13:14 Prispevkov: 74 Aktiv.: 0.32 Kraj: Loka
|
Objavljeno: Ned Avg 24, 2008 5:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče ti je kakšen trojanec podtaknil slabo delujoč ponaredek strani preko HOSTS datoteke?
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mirkatmir Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 9:14 Prispevkov: 1876 Aktiv.: 7.90 Kraj: Ribnica (JN75IR)
|
Objavljeno: Ned Avg 24, 2008 6:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zamenjal FF iz 3 na 2. Zadeva dela dosti bolje. Se vsaj ne ustavi. Za sedaj bo tako tudi ostalo, dokler se ne izve kaj več. _________________ lp, Miran (Miro - S51SK) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni