|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
[g0ran24] Član

Pridružen-a: Pon 15 Avg 2005 11:27 Prispevkov: 503 Aktiv.: 2.12 Kraj: Brežice
|
Objavljeno: Čet Avg 21, 2008 3:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
ddarjo je napisal/a: |
vem da je vmesnik, in da deluje ko je on not... sam to me zanima ali dejansko "deluje", ali pa kdaj tud ne zna oz. pride do kaksnih problemov.
a si ti iz Brezic? in kok €? |
Najbolje je prej če je možnost zadevo sprobat, vem da je pri določenih verzijah softwara v telefonu bilo težav. Nevem sicer kako je zdaj s tem ker jaz dejansko odklepam telefon in ne uporabljam nekakšnih kartic. Sem pa iz Brežic in cena odklepa tega modela je 25€ |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.33 Kraj: Lovrenc na P.
|
Objavljeno: Čet Avg 21, 2008 3:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ali ne grejo nokie (vsaj nekatere) odklenit preprosto z vnosom kode, ki jo lahko zgeneriraš s kakšnim tool-om, ki ga najdeš na internetu?
Ni več, tako kot pred leti, ko si moral priključiti telefon na kabel in odkleniti. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
[g0ran24] Član

|
Objavljeno: Čet Avg 21, 2008 3:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
MarkoM je napisal/a: |
Ali ne grejo nokie (vsaj nekatere) odklenit preprosto z vnosom kode, ki jo lahko zgeneriraš s kakšnim tool-om, ki ga najdeš na internetu?
Ni več, tako kot pred leti, ko si moral priključiti telefon na kabel in odkleniti. |
Za odklep današnjih Nokia telefonov kot prvo rabiš mikroskop. Drugo rabiš posebno opremo (BB5 BOX ki sem ga plačal 400€). Tretje pa rabiš mirno roko ker se na procesor telefona na določene pine postavijo sonde preko katerih se potem pošljejo podatki ki potem odklenejo telefon. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.33 Kraj: Lovrenc na P.
|
Objavljeno: Čet Avg 21, 2008 5:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Aha, spomnim se, da sem pred nekaj leti par nokij odklenil samo z vnosom kode. Očitno več ni tako enostavno. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
shupac Neznanec

Pridružen-a: Ned 24 Avg 2008 13:36 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.00
|
Objavljeno: Ned Avg 24, 2008 1:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
pred parimi dnevi odklenil nokio n70, ki je bila zaklenjena na SiMobil, s pomočjo programa (zastonj) in pa navadnega podatkovnega kabla (20€). Za enkrat še vse normalno dela (imam pa mobitelovo kartico).
LP! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
[g0ran24] Član

|
Objavljeno: Ned Avg 24, 2008 6:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
shupac je napisal/a: |
pred parimi dnevi odklenil nokio n70, ki je bila zaklenjena na SiMobil, s pomočjo programa (zastonj) in pa navadnega podatkovnega kabla (20€). Za enkrat še vse normalno dela (imam pa mobitelovo kartico).
LP! |
To je odvisno od verzije RAP čipa |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni