|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
sonyx Član

Pridružen-a: Sob 06 Okt 2007 10:27 Prispevkov: 453 Aktiv.: 2.10 Kraj: Sevnica
|
Objavljeno: Sob Avg 30, 2008 10:57 pm Naslov sporočila: Imam problem z Activ identity čitalec kartic |
|
|
Kot sem že omenil na zgornjem naslovu imam proiblem z čitalcem pametnih kartic. Sedaj imam naloženo Microsoft Vitso in mi čitalca zazna normalno samo, ko vstavim kartico se kontrolna lučka ne posveti. Če pa ta isti čitalec kartic prestavim na prenosni računalnik kjer so nalozeni Windows Xp pa čitalec deluje normalno in kontrolna lučka posveti normalno. Sedaj pa mi je zmankalo idej razen da zamenjam os ali pa čitalec kartic, ki ga podperajo vista. Ta citalec imam jaz.
LP Danilo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 16.98 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Sob Avg 30, 2008 11:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Očitno Vista nima gonilnika zanj pa ne deluje. _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sonyx Član

Pridružen-a: Sob 06 Okt 2007 10:27 Prispevkov: 453 Aktiv.: 2.10 Kraj: Sevnica
|
Objavljeno: Ned Avg 31, 2008 12:22 am Naslov sporočila: |
|
|
Sedaj sem prišel domol in sem ta isti čitalec priklopil na moj prenosnik kjer je vista in na moj navaden PC, ki ima prav tako visto pa zadeva deluje prav vredu vse deluje normalno.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni