|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6738 Aktiv.: 28.36 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Sob Sep 06, 2008 9:33 pm Naslov sporočila: Ontrack EasyRecovery in alternative |
|
|
Zanima me, ali kdo uporablja kako zanesljivo in predvsem hitrejšo alternativo omenjenemu orodju. Na 15G particiji sem startal v četrtek zjutraj, pa danes zadeva še kar veselo melje. Res je, da gre za nekoliko specifičen primer, gre pa kljub temu po polžje. Sicer je bil pri vračanju uspešen (do sedaj cca 80%) ... ampak ... traaaaja vse skupaj.
Zanima pa me tudi, kaj uporabljate za vračanje pobrisanih fotografij s spominskih kartic digitalnih fotoaparatov?
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
airwolf Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17 Prispevkov: 2222 Aktiv.: 10.67 Kraj: Polhov Gradec
|
Objavljeno: Sob Sep 06, 2008 9:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sam uporabljam tole:Recover My Files
Ampak tudi traja. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dexboy Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46 Prispevkov: 1116 Aktiv.: 5.44 Kraj: Horjul
|
Objavljeno: Sob Sep 06, 2008 10:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
TuneUp Utilities 2008
Ima cel kup uporabnih programčkov, od file recovery, defrag, disk check... Res veliko zadev...
http://www.tune-up.com/products/tuneup-utilities/ _________________ Imagination is more important than knowledge.
-Albert Einstein- |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
program_er Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47 Prispevkov: 2173 Aktiv.: 10.30 Kraj: Maribor (Pohorje)
|
Objavljeno: Sob Sep 06, 2008 10:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tale malo počasen, kako vzameš. Meni je (končalo predverajšnjim) obnovilo cel trdi disk prenosnika (80 Gb) v slabih 70 urah. _________________ Upanje ni del naše projektne strategije.
Member of Trisat - 1. Slovenian satellite running new fault tolerant aerospace processor.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni