|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
jjakob Član

Pridružen-a: Pet 19 Nov 2004 14:12 Prispevkov: 1348 Aktiv.: 5.67
|
Objavljeno: Sre Sep 10, 2008 10:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Batman je napisal/a: |
Smeškote se inštalira. Nek messenger plus al nakaj takega. Sam ti to odsvetujem, ker z smeški naložiš tudi nekaj nepotrebne šare, ki ti odpira neželjena okna in reklame. Nič ni zastonj, pa čeprav piše da je... |
Razni "spam" animirani smeški ter Messenger Plus sta dve popolnoma različni stvari.
Sam imam Plus inštaliran brez problemov že nekaj let. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
program_er Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47 Prispevkov: 2173 Aktiv.: 10.30 Kraj: Maribor (Pohorje)
|
Objavljeno: Ned Sep 28, 2008 10:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Heh, ko smo že pri smeških, imam (spet) težavo. Talo ConCon Retriever program obnovi smeške, zakodirane na točno določen MSN naslov in pripadajoč PUID. In ko sem torej kopiral sestrine smeške iz njene mape z smeški v mojo mapo z smeški mi niso delovali. Njej pa delujejo. Je kakšen program, ki smeške "odklene" da jih lahko uporablja tudi nekdo, ki ni bil prej njihov lastnik? _________________ Upanje ni del naše projektne strategije.
Member of Trisat - 1. Slovenian satellite running new fault tolerant aerospace processor.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni