www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Prenosnik in nahrbtnik za prenosnik

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Misko
Član
Član

Pridružen-a: Ned 16 Apr 2006 15:15
Aktiv.: 2.35
Kraj: MS

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 17, 2008 4:51 pm    Naslov sporočila:  Prenosnik in nahrbtnik za prenosnik Odgovori s citatom

Kupujem prenosnik cenovni razred do 580€. Nagledane imam te.
Uporabljal ga bom za: Office, Eagle, photoshop (nič zahtevnega), internet. Iger ne igram oz. imam zato stacionarni računalnik.

HP 550 http://www.ceneje.si/hp-prenosnik-550-fs334-core-2-duo-14-3gb-120gb-154

ASUS http://www.ceneje.si/asus-prenosnik-f5rl-ap430-core-2-duo-166-2gb-250gb-154

LENOVO http://www.ceneje.si/lenovo-prenosnik-3000-n200-ty2enzy-dual-core-186ghz-2gb-160gb-gf-7300-vista-home-premium

TA mi je najbolj všeč ker sem slišal da imajo močno ohišje tudi v tem cenovne razredu ima firewire, čitalec prstnih odtisov (ne da ga rabim). Ter da lahko dokup v Bigbangu dodatno garancijo "se zgodi". Pa še vista je zraven kar je zame velik plus.

Če koga zanima zakaj potrebujem ravno prenosnik je to zato ker sem si premislil glede študija in grem vseeno z veliko vnemo študirat drug mesec Razz

Potem bi potreboval en nahrbtnik v katerega bi šel prenosnik pa me zanima če si kdo lasti kakšnega in ga priporoča.
Prenosnik je velikosti 15.4".

Gledal sem nekaj takega cena ok. 60€ ali pa manj.

http://www.ceneje.si/dicota-nahrbtnik-za-prenosnik-mission-154
http://www.ceneje.si/swissgear-nahrbtnik-za-prenosnik-154-rival---moder
http://www.ceneje.si/port-design-nahrbtnik-za-prenosnik-154-aspen

Od nahrbtnika želim čim večjo zaščito prenosnika, nekaj mesta za knjige, polnilec ter kakšne malenkosti.

Upam da je bilo vse razumljivo če pa kaj ni pa vas prosim da vprašate.

Že vnaprej hvala za vaše odgovore in predloge.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
JamesQ
Član
Član

Pridružen-a: Čet 16 Nov 2006 12:05
Aktiv.: 1.60
Kraj: Novo mesto/Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 17, 2008 5:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Lep pozdrav.

Si mogoče že pogledal kaj nahrbtnik od HP-ja?

Sam ga imam in notri lepo paše 17" prenosnik, napajalnik, miška, 2 zvezka, dva kemika in še kaj.

Glede prenosnikov pa... vsi so si nekako podobni. Mogoče bi se kvečjemu nagibal k Lenovu, ker je hvaljen po forumih.

LDŽ

Misko
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 17, 2008 5:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če misliš tega http://www.mimovrste.com/artikel/2730021217/nahrbtnik-za-prenosnik-hp-delux-rr317aa-17 sem ga gled v BB samo se mi ne vidi ker je namenjen prenosnikom do 17" in zato 15.4" prenosnik skače not preizkušeno v trgovini. Pa dva zvezka sta tudi nekam malo Confused
Nazaj na vrh
piroman
Član
Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06
Aktiv.: 11.42
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 17, 2008 6:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Imam ta nahrbtnik od HP in se mi zdi zelo uporaben. Veliko predalov, žepkov... edinole 17' prenosnik gre precej na tesno noter (tudi HPjev)...
JamesQ
Član
Član

Pridružen-a: Čet 16 Nov 2006 12:05
Aktiv.: 1.60
Kraj: Novo mesto/Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 17, 2008 8:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Lep pozdrav.

HPjev nahrbtnik je čisto vredu za prenašanje prenosnika, izdelava je kvalitetna in cena nizka. Na faks pač ne nosim prenosnika pogosto, pač kolikor je potrebno in zato sta ponavadi notri dva zvezka s trdimi platnicami.

Sicer imam doma en lep fin nahrbtnik od TRUNK&CO, ki ga uporabljam samo za šolo. V ta nahrbtnik bi šel 15.4" prenosnik, do nekje 6 zvezkov, pisala....

Samsonite kot lastnik znamke jo je ukinil, drugače bi kupil njihov nahrbtnik za svoj prenosnik. Za moje pojme so to bili eni najboljši šolski nahrbtniki in torbe.

LDŽ

.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70771.85

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 17, 2008 11:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
l-note
Član
Član

Pridružen-a: Sre 07 Jul 2004 12:32
Aktiv.: 0.42

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 18, 2008 11:53 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

MarE69 je napisal/a:
Sodelavec ima enakega (sva nabavila istočasno), pa ima tudi že ročaj poliman s salotejpom. Preizkušen pa je bil tudi na kolesu in se dobro obnese na 17km poti od doma do firme.

Sošolec ima tudi ta nahrbtnik in popolnoma enak problem. Smile
Nazaj na vrh
MarkoM
Član
Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29
Aktiv.: 12.36
Kraj: Lovrenc na P.

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 18, 2008 12:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

HP nahrbtnik ni ravno kvaliteten. Sodelavcu je tudi ročaj odpadel. Sam si lastim to. Je zelo kvaliteten, ima trdo lupino in tudi po koncu stoji. Je pa za 15.4", gre pa noter tudi 17" in ne skače.
Nazaj na vrh
ticla
Član
Član

Pridružen-a: Sob 15 Dec 2007 22:52
Aktiv.: 2.06
Kraj: Župečja vas

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 18, 2008 4:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pazi pri BIG BANG garanciji se zgodi. Dobro si preberi pogoje, ker če uveljavljaš njihovo garancijo se zgodi, moraš obvezno pri servisu nek znesek plačati, baje okrog 1/3 stroškov popravila oz. če se ne motim min 90€. Punca je imela to garancijo, ter jo je hotela uveljavit v zvezi s prenosnikom in je rajši kar plačala popravilo. Po mojem mnenju je to čista nategavščina, prvič je draga, vedno vseeno nekaj doplačaš in uveljaviš jo lahko samo enkrat.
Nazaj na vrh
primozsu
Član
Član

Pridružen-a: Sre 16 Feb 2005 9:11
Aktiv.: 1.74
Kraj: MB - Šentjur

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 18, 2008 6:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če se boš odločil za HP 550, ga raje kupi tu, boš 30 EUR prišparal.
Nazaj na vrh
Misko
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 18, 2008 7:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Verjento bom vzel kar LENOVO ker mi je najbolj všeč. Morem pa en dan it v BB da prenosnik malo "pretipam".

@ticla poškodbe zaradi nerodnosti (nepravilna uporaba, razbitje, politje) je jasno da ne bodo krili vseh stroškov.

Sem pa sedaj opazil da moj prenosnik ne ustreza pogojem te garancije ker ta garancija velja za prenosnike z ceno od 1000€ dalje oz. manj če to zraven artikla omenjeno :S

Še povezava do BB garancije http://www.bigbang.si/se_zgodi_letak.pdf
Nazaj na vrh
fb
Član
Član

Pridružen-a: Tor 27 Nov 2007 17:41
Aktiv.: 0.18
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 07, 2008 11:26 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Bigbangova garancija se zgodi je kr vredu. Če se odločiš za podobno zavarovanje pri kaki zavarovalnici bo dosti dražje!
Nazaj na vrh
Dorijan
Član
Član

Pridružen-a: Ned 22 Jun 2008 10:48
Aktiv.: 12.39
Kraj: južnoprimorska

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 08, 2008 2:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

jaz imam "dakine" nahrbtnik in mi gre not laptop, zvezek, pa še rolerji, je zelo kvalitetno narejen tako da ga uporabljam cisto za vse, posledično je veliko pretrpel(večkrat kot ščitnik ob padcu na hrbet -brez prenosnika seveda) vendar se mu skoraj ne pozna. sam so pa cene okrog 60€ in gor (večina 84€)
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 498 dni