|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Fresh_ales Član

Pridružen-a: Sre 19 Mar 2008 7:39 Prispevkov: 17 Aktiv.: 0.08 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Sep 25, 2008 1:06 pm Naslov sporočila: Se kdo spozna na plexi in svetlobo? |
|
|
Pozdravljeni,
iščem pomoč pri neki zadevi ki jo delam....
Zadeva je taka:
imam prosojni plexi (brez barve) na katerega bi rad nalimal logotip (izrezan iz barve folije) ter naredil da le ta sveti......
Fora je v tem, da z zadnje strani, kjer naj bi prisel vir svetlobe NIMAM prostora...niti milimeter...
imam pa prostor s strani.... nekaj sem ze sprobaval, da bi na rob dal ledice.... samo potem je cel plexi osvetljen in ne samo tam ko je logotip naliman....
Upam da sem jasno povedal kaj bi rad?
Rad bi, da se sveti samo logo in NE cel plexi kateri ima s strani svetlobo....
Ima kdo kako idejo? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.59 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Čet Sep 25, 2008 2:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tam, kjer je logotip, moraš pleksi porezkat. Tam, kjer je porezkano, se siplje in izstopa svetloba. Se pravi, ne samo pravokotnik in nalepko notri, ampak za vsako črto logotipa svoj rez. Lahko brez nalepke. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Fresh_ales Član

|
Objavljeno: Čet Sep 25, 2008 2:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
sigurno?
kje naj dobim reskar?
pa se zadeva je res majhna.. samo 8x8 cm in je kar nekaj zelo majhnih detajlov...
:s
kak predlog kje mi ta lahko naredijo ugodno? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LEDuser Član

Pridružen-a: Pon 31 Mar 2008 12:06 Prispevkov: 1104 Aktiv.: 5.25 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Sep 25, 2008 3:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Z veliko dobre volje in izjemno veliko časa lahko narediš pravo umetnino na pleksiju. Uporabi modelarski rezkarček mislim da bi pomagalo tudi če bi "iztopil" s spajkalnikom. Podoben projekt imaš tudi na http://www.instructables.com/id/Animating-Multilayered-Engravings/ . _________________ Razsvetljujemo od leta 1920! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Fresh_ales Član

|
Objavljeno: Čet Sep 25, 2008 4:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
hmmm...
tole na roke ne bo slo... vsaj to akr jaz rabim ne....
ima mogoce kdo tak reskar, da bi lahko tole izrezkal ven?
plexi je debel 5mm ven bi reskal cca 2mm
placam oziroma dam za pivo, logo imam v vektorski obliki  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pingo Član

Pridružen-a: Pet 18 Nov 2005 9:48 Prispevkov: 44 Aktiv.: 0.19
|
Objavljeno: Čet Sep 25, 2008 4:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ojla
Pošlji mi datoteko na mail miham(afna)rudnix.com pa dobiš narejeno...
LpM |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni